Ghete albe in toiul iernii? DA sau BA?

3 comments





Outfit:

Jacket// similar HERE 
Shirt// BSB
Top// Zara
Jeans// similar HERE 
Leather shoes// similar HERE and HERE
Sunglasses// HERE 



 Ce-ti mai pasa de temperaturile de afara cand brusc ti-ai amintit de o pereche de ghete albe, cu tinte aplicate, pe care nu le-ai purtat niciodata si zac in garderoba ta de ceva luni bune. E foarte adevarat ca incaltamintea deschisa la culoare este destul de pretentioasa dar mai mult de atat, personal cred ca ai nevoie de o oarecare stare de spirit ca sa porti o pereche de pantofi, ghete sau cizme albe

E exact ca si cu pantalonii albi, daca nu te simti confortabil in pielea ta si daca nu ai gasit inca ACEA pereche de pantaloni albi care sa te avantajeze, eu propun sa nu te grabesti sa scoti la "plimbare" orice ai alb prin garderoba. 

Detaliile metalice ale ghetelor se inteleg perfect cu jacheta army. 
 A ramas doar sa-mi pun amprenta asupra intregului outfit si sa adaug camasa alba masculina pentru un plus de contrast. 

P.S. Miercuri - 20 ianuarie, incepand cu ora 11.30 ne vedem in direct la Emisiunea "Ziua Buna" pe LOOK Plus unde vom vorbi despre cum sa ne organizam inteligent garderoba, care sunt piesele vestimentare pe care le pastram si care sunt cele la care renuntam. 

 Snapchat: sandrabendre










SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. Ghetutele albe sunt superbe si scot intreaga tinuta in evidență, cu toate ca pt mine as alege unele in clasicul negru:).
    Ochelarii sunt wow!

    Te invit pe blogul meu www.whitecharm.wordpress.com

    ReplyDelete
  2. Eu am o problema cu incaltamintea alba de cand ma stiu: cand o incalt, inevitabil ploua - pot anunta si prognoza meteo. :) Dar uite, iarna nu m-am gandit sa port si pana la urma de ce nu ?!

    ReplyDelete
  3. Nu m-ar deranja ghete albe in timpul iernii (incaltaminte alba in general) daca vremea e uscata si daca pantofii respectivi se curata usor.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.