Papionul - accesoriul barbatesc intr-o tinuta feminina

2 comments





Outfit:

Vest//similar HERE
Shirt// BSB 
Jeans// H&M
Boots// HERE



De multe ori cand ne gandim la papion, ne gandim la un accesoriu barbatesc insa putem sa ne bucuram de faptul ca noi, femeile, suntem norocoase sa putem imprumuta accesorii din garderoba lor sau chiar piese vestimentare, ca de exemplu camasa sau jeansii boyfriend. 

Se intampla adesea sa alegem tinuta in ultimul moment, fie ea una basic sau mai complexa, si sa simtim nevoia sa o accesorizam. Accesorizarea este punctul forte al unei tinute iar daca stim cum sa facem acest lucru, putem scoate din anonimat chiar si cea mai banala tinuta. Cand vorbim despre accesorizarea unei tinute ne focusam automat atentia asupra bijuteriilor si uitam de alte accesorii, nu atat de populare in garderoba femeilor, cum este cravata, palaria, papionul sau diferite brose tip bijuterie. 

Papionul a venit sa inlocuiasca bijuteriile in tinuta mea de astazi si a adus un plus de femininate si eleganta datorita faptului ca este un papion tip fundita cu brosa aplicata. Astfel ca putem alege cu succes sa ne personalizam tinuta cu papioane fie din diferite materiale, cu printuri atipice sau cu diferite bijuterii aplicate.

Eu am ales un papion crem tip fundita cu o brosa din perle care a venit perfect sa completeze albul imaculat al camasii.

 Atunci cand alegem piese vestimentare monocrome sau in culori neutre putem sa optam pentru un papion colorat, dintr-un material pretios sau cu diferite aplicatii, ori daca ne dorim sa pastram aceeasi nota cromatica, de exemplu alb-negru, putem alege papionul tip fundita negru. 

Putem sa integram papionul in diferite moduri in tinutele noastre, fie ca il purtam la baza gatului, cu o camasa sau chiar o bluza basic, fie ca il purtam aplicat pe palton sub forma unei brose, trebuie doar sa fim creative si indraznete.

Am vesti frumoase, de astazi au inceput REDUCERILE si lichidarile de stoc la colectia de sezon, asadar va invit sa va alegeti preferatele - AICI


"  Istoria papionului este legată de mercenarii croaţi care, în timpul războaielor prusace din secolul al XVII-lea (Războiul de 30 de ani, 1618-1648),foloseau bucăţi de pânză pentru a strânge în jurul gâtului gulerul cămăşilor pe care le purtau. Aceste eşarfe mai aveau şi un alt rol: erau colorate diferit şi ajutau la distingerea gradului militar între ofiţeri. Francezii au fost atât de impresionaţi de această găselniţă încât au adoptat-o fără rezerve şi au înnobilat-o cu o eleganţă păstrată nealterată până astăzi. "


 Puteti sa va delectati si sa gasiti papionul care vi se potriveste cel mai bine sau de ce nu, sa faceti un cadou cuiva drag de pe www.vaniaszasz.ro













SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Foarte faina tinuta, si papionul. Imi place mult stilul tau creativ.
    Mie imi place sa ma imbrac "outside the box", si cateodata ma las inspirata de garderoba sotului meu. Ultima oara am facut-o vineri la serviciu, am combinat blugi evazati cu o camasa de-a sotului meu alba cu dungi bleu discrete, pentru a crea ceea ce am numit "boyfriend shirt look". Am primit complimente de la colege pentru look-ul inspirat de camasa iubitului, dar nu cred ca si-au dat seama ca era chiar camasa iubitului. :) Si asta datorita felului cum am accesorizat-o. Imi place sa trag cu ochiul in garderoba sotului eu, dar atunci cand o fac, pastrez o singura piesa in tinuta mea inspirata de garderoba lui, iar celelalte piese si accesorii sunt feminine, pentru a balansa tinuta. Si de data aceasta, camasa a fost singura piesa masculina din tinuta mea, si am combinat-o cu blugi evazati, curea leopard cu care am strans camasa in talie, botine cu varf ascutit si tocuri stilettos, si layered neckaces la gat.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.