Paltonul Alb Imaculat - Da sau Ba?

5 comments





Outfit:

Coat// chic-diva.ro
Top// H&M
Skirt// Inger by LANA DUMITRU
Boots// HERE



Paltonul Alb imaculat sau mai bine spus piesele vestimentare albe sunt acele piese din garderoba care din punct de vedere cromatic se potrivesc cu orice alte culori sau mix-uri de culori. Mai mult decat atat, ele ne permit sa ne jucam cu volumele si croielile atipice. La fel cum putem sa o dam in bara alegand anumite culori, fie ca nu se potrivesc siluetei noastre, tenului sau pur si simplu designul acestora dezavantajeaza culoarea in sine, exact asa putem sa scoateam in evidenta, involuntar,  parti ale corpului care nu ne avantajeaza optand pentru alb. 

Paltonul alb supradimensionat cu textura florala din stofa moale, nu foarte groasa, este acea piesa vestimentara care se potriveste oricarui tip de silueta si asta datorita croiului relaxat, astfel putand fi integrata cu succes atat in tinutele casual cat si in cele mai sofisticate.

Daca de exemplu avem o silueta androgina si ne dorim sa evidentiem talia, cordonul atasat in talie se transforma in accesoriul ideal care ne va ajuta sa evidentiem exact acea zona. 
 In cazul in care ne incadram in tipologia tip mar sau para (triunghi) este de preferat sa purtam paltonul deschis, sa lasam cordonul sa cada pe langa corp astfel se creeaza acel efect de usoara alungire optica a siluetei.

O pereche de cizme peste genunchi cu toc gros, fusta Inger by LANA DUMITRU si un top basic, negru, au completat look-ul meu final.

Imi era dor de tinute fresh, relaxate,mai ales ca temperaturile de afara tin cu noi si dupa ce ochii mei au fost bombardati cu paiete, rosu si muuult glam cu ocazia minunatelor Sarbatori. Voi ce purtati zilele acestea?









Click & Shop:







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 comments:

  1. Absolutely YES! Ce fain e paltonul, imi place foarte mult. :)
    N-am nicio problema sa port alb pe timp de iarna.
    Chiar si blugi albi am curajul sa port, numai sa fie o zi uscata.
    Am o haina alba de iarna, culoarea untului, aproape alb, pe care o iubesc si o port acum in acest sezon. Nu este pentru iernile foarte friguroase si geroase, e pentru o vreme mai blanda, cand temperaturile sunt in jur de zero grade Celsius sau putin sub zero (daca e -15 sau mai frig, deja port o haina mai rezistenta la frig). Si cum anul acesta e o iarna blanda la Toronto, o port cel mai mult, inca n-am imbracat o haina mai groasa. E din imitatie de suede, si ceea ce imi place la ea este ca e foarte usor de intretinut. Datorita culorii evident ca se murdareste repede, dar se spala la masina si se usuca "agatata" (nu o pun la masina de uscat), si in 24 de ore se usuca, nu trebuie dusa la dry cleaning. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. So cool! Ma bucur ca avem aici o curajoasa care poarta indiferent de sezon :) Se pare ca si aici ne bucuram de o iarna blanda, pana acum, asadar ne putem bucura si de hainele mai subtiri :) te pup

      Delete
  2. great outfit! I really love your coat and your skirt!

    lifeisashoe

    ReplyDelete
  3. Paltonasul e de efect si iti sta foarte bine! Cu intretinerea lui e mai dificil, dar ce nu facem ca sa aratam bine! :)

    ReplyDelete
  4. Imi place foarte mult tinuta. Mi se pare deosebita, dar si foarte purtabila, o combinatie greu de realizat

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.