Glamour Accent - genti ale unor branduri de renume

8 comments






Diminetile in care savurezi o ciocolata cu lapte, multa frisca si primul gand care-mi vine in minte e dimineata de Craciun, candva pe la vreo 5-6 ani cand intelegeam de fapt cum sta treaba cu Mosul si cadourile, cand puteam asterne pe o foaie rupta de la spatele unui caiet de teme, dorinte, pentru ca da, ne putem dori orice.

Acum, copil mai mare fiind, nu incetez sa fac acelasi lucru. Sa visez, sa-mi doresc, sa scriu scrisori Mosului chiar daca le fac doar in mintea mea sau punctez idei in Notes, pe telefon.
Mai zilele trecute eram in mall, in cautarea cadourilor sau mai bine spus, a ideilor de cadouri pentru cei dragi, ahh si pentru mine :)  Stiu, gasim mereu orice ocazie sa ne facem un cadou.
E drept ca atunci cand ne gandim la cadourile pentru femei, alegand o geanta de calitate nu vom da gres, mai ales daca optam pentru cele cu design clasic, in culori neutre si fara prea multe accesorii. 

Asa am ajuns la Glamour Accent in Polus Center Cluj. De ce aici? Pentru ca aici am gasit  produse din piele, piele ecologica si PVC, toate fiind originale si certificate. 
Toate gentile sunt creatii ale unor branduri cunoscute care, de altfel, se remarca prin calitate si design deosebit. Pe langa genti, am gasit si curele, portofele, esarfe si diferite accesorii.

 Care sunt brandurile pe care le poti gasi in magazinul Glamour Accent: Guess, Armani Jeans, Tosca Blu, Rocco Barocco, Cromia, Jus Cavalli, Gabs, Gattinoni, Braccialini, Desigual, Piquadro, Cavalli Class, Tommy Hilfiger.
Partea frumoasa este ca acum iti poti petrece cat timp doresti in magazinul din Polus Center Cluj, situat aproape de intrarea 3, vis-a-vis de BRD.

Daca ti-a facut cu ochiul vreuna dintre gentile de aici sau cele pe care le poti regasi si pe pagina oficiala de Facebook Glamour Accent, te anunt ca pot ajunge la tine, oriunde ai fi in tara, prin Curierat Rapid.


Si daca tot vorbeam despre cadouri si nu stiti exact care ar fi cea mai potrivita geanta pentru a fi cumparata cadou, in luna decembrie un voucher cadou este ideal.


Pentru a va face o idee despre ce gasiti in magazinul Glamour Accent, va invit sa dati PLAY.
P.S. Nu uitati sa selectati HD Quality atunci cand vizionati video-ul :)


Multumirile merg catre Lazar Tudor Photographer pentru video.









SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

8 comments:

  1. Ce frumoasa si dulce esti, Sandra!
    http://www.descude.com

    ReplyDelete
  2. Cat de super sunt gentile! Nu stiam la care sa ma uit prima data, mi-am facut cateva preferate din cele vizibile in poze, insa tin sa recunosc, imi plac si tinutele abordate, iti sta superb in ele. De fapt, inca nu am gasit vreuna pe care ai purtat-o si care sa nu te prinda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. multumesc mult pentru cuvintele frumoase, draga Raluca :*

      Delete
  3. Cat de frumoasa e prima geanta !!
    Ai idee cat costa ?

    ReplyDelete
  4. Geanta nude-gri Just Cavalli costa 795 lei :)

    ReplyDelete
  5. OMG Sandra. This shop is really amazing. A paradise for womans!!! I'm Eni, blogger from Italy....If you want, take a look at my blog and let me know what you think. Kisses,
    Eni

    Eniwhere Fashion
    Eniwhere Fashion Facebook

    ReplyDelete
  6. Ce frumoase sunt!!! Intr-adevar deosebite! Dar si pretul este pe masura! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.