Cum sa iti modelezi confortabil talia - Waist Trainer

2 comments




 Astazi este despre femininate in forma ei pura, despre sacrificiile pe care multe dintre femeile secolului XXI sunt dispuse sa le faca de dragul unei siluete perfecte, unui chip ideal si mai mult de atat, pentru ca asa e "la moda". Ei bine, trebuie sa stim ca fenomenul "taliei de viespe" nu este unul nou, ci el a existat demult in istorie si a ajuns la apogeu in a doua jumatate a  secolului al XIX-lea. Astfel, inca de fragede, fetitele erau supuse purtarii acelor corsete din materiale rigide, care de cele mai multe ori abia le permiteau sa respire dar care, insa, le integrau perfect in idealul de frumusete al acelor vremuri. 


Dragi femei, suntem norocoase ca secolul acesta ne-a adus atat de mult confort si variate modalitati de infrumusetare fara sa ne supunem torturii vremurilor anterioare. 
Fiecare dintre noi isi doreste o talie de viespe, bine conturata, care sa ne echilibreze frumos intreaga silueta. Unele dintre noi muncim mai mult, altele sunt norocoase sa le inzestreze natura cu talie frumoasa, insa, acum avem atat de multe metode de a obtine acel confort cu propriul corp incat  avem nevoie doar de o doza in plus de dorinta si motivatie.

Trebuie sa recunosc ca nu credeam in efectul unui corset modelator minune asa ca mi-am propus sa-i dau o sansa.  Zis si facut! Dupa cateva click-uri online, ajung pe www.clessidra.ro si imi incata privirea o gramada de corsete, cu diferite texturi si printuri care mai de care mai feminine si stylish.

Am ales doua corsete si am inceput cursa spre o talie de viespe :) 

Ce am facut mai exact si care sunt efectele:
  • la inceput, am purtat corsetul 2-3 ore prin casa pana m-am obisnuit
  • am baut multa apa
  • pentru ca fiecare corset este confectionat din materiale de foarte buna calitate, astfel corsetul care ia practic forma corpului tau dupa cateva purtari, am inceput sa port corsetul modelator in timpul antrenamentelor la sala. So cool! Sincer nu-mi imaginam ca poate sa fie atat de confortabil si maleabil. 
  • of course, am inceput sa mananc mai sanatos si mai atent.
  • port corsetul chiar si in zilele in care nu merg la sala, prin casa sau pe sub haine. Pentru ca foarte mult din timpul meu il petrec in fata laptopului, corsetul imi tine spatele intr-o pozitie corecta si confortabila.  
  • datorita materialelor din care este confectionat, corsetul modelator stimuleaza transpiratia si detoxifierea
  • elimina grasimea inestetica de pe spate, acele aripioare inestetice pe care niciuna dintre noi nu si le doreste :) 
 Folosesc corsetele de aproximativ 2 luni iar rezultatele nu intarzie sa apara, in cazul meu vreo -2 centimetri in jurul taliei. Daca adaugati sport, putina atentie asupra meselor zilnice si corsetul Clessidra, sigur obtineti o talie de invidiat.

Corsetul negru Clessidra este ideal pentru orice tinuta, fie ca il purtati la sala, fie ca alegeti sa il purtati zi de zi.  Pentru cele mai indraznete, corsetul cu animal printul si textura satinata va aduce un plus de feminintate chiar purtat sub cea mai banala tinuta.

Mai multe modele gasiti pe www.Clessidra.ro









SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Si eu am un astfel de corset insa medicinal, pentru coloana!

    ReplyDelete
  2. Pare destul de eficienta aceasta metoda de subtiere a taliei, cu atat mai mult cu cat orice femeie isi doreste sa aiba o silueta clepsidra.

    Te astept pe blogul meu: www.whitecharm.wordpress.com
    Facebook : White Charm
    Instagram: white_charm_blog

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.