O abordare diferita a camasii

12 comments





Outfit:

Jacket// similar HERE
Shirt//HERE
Pants// Stradivarius
Boots// HERE
Bag// Primark


E firesc sa avem zile in care tot ce ne dorim e sa imbracam cea mai confortabila tinuta all black dar parca totusi simti nevoia sa condimentezi tinuta fie o piesa vestimentara aparte, fie cu accesorii. De data aceasta am ales o camasa cu un croi lejer pe care am purtat-o atipic as spune, cu nasturii in spate si nu pentru ca e ceva iesit din comun ci pentru ca exact asa este camasa gandita. 

Botinele negre cu toc gros metalic sunt acele botine cu toc pe care le-as purta la orice tinuta, super confortabile si de efect, ma ajuta sa obtin cele mai stylish look-uri. Nici nu-mi imaginam tinuta asta fara palarie si apropo, am pe #wishlist cel putin 4 palarii pentru sezonul acesta dar mai mult de atat, vanez cele mai cool berete pentru ca ele sunt un must toamna aceasta, ocupand un loc de onoare in garderoba pentru sezonul rece.  Ati vazut voi undeva berete? Let me know babes! 


Vreau sa inchei prin a va lansa o Invitatie pentru Vineri- 06 noiembrie 2015 pentru a incepe weekendul intr-o atmosfera boema, cu detalii glam &boho la The Bohemian Nails & Wines la Nail Art Studio by Lore Cluj, incepand cu ora 15.00 pana la ora 21.00. 

Poti sa iti iei cea mai buna prietena, sora sau cu cine te simti tu cel mai confortabil si sa iti petreci seara intr-un cadru boem. Va invit pe toate si sper sa ne vedem intr-un numar cat mai mare pentru a descoperi in premiera noutatile Nail Art. 


Descoperă cele mai inovatoare servicii special concepute pentru clientii saloanelor Nail Art - “Champagne Hot Stone Therapy’’, experiența spa cu pietre calde si aroma unui cocktail de sampanie Royala, creată exclusiv pentu mâini și picioare si un serviciu  de unghii tehnice " Pure French Manicure" - Tehnici gandite, elaborate exclusiv de profesionistii Nail Art Studio by Lore  pentru a oferi servicii unice si diferite pe piata mondiala ce dau  nastere unghiilor perfecte de un alb imaculat care pastreaza 8 linii de simetrie.

 În cadrul evenimentului toti cei prezenti vor fi răsfățati cu numeroase surprize, se vor bucura de discouturi si li se vor oferi promotii si abonamente la toate produsele si serviciile salonului.

Ne vedem Vineri! :)








Recreate my outfit// Click&Shop:




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

12 comments:

  1. Cred ca ti-am mai cerut odata,daca vrei sa ne dai ptr cele ca mine care nu au mai comandat de pe CHOIES niciodata,mai multe detalii despre ce ar trebuii sa facem ' pentru a avea transport gratuit,sau cat costa vama(un ex la 100 de $)cat treb sa platim ,in cat timp ajunge..... Multumesc din suflet!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Coletul ajunge la posta vamala cam in 2-3 saptamani, depinde, Taxele nu sunt atat de mari, eu am platit cel mai mult vreo 30 lei, acestea variaza in functie de valoarea trecuta pe colet.

      Delete
  2. Pe kaki.ro am vazut diferite culori, poate iti place ceva .
    Imi plac foarte mult botinele si geanta .
    Te-am vazut pe Look si ai fost minunata, mi-au placut mult cerceii, de unde sunt?
    Ana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am notat recomandarea ta :)

      Multumesc mult pentru aprecieri. Nu stiu exact la care cercei te referi. Scrie-mi te rog pe facebook si iti las link.

      te pup

      Delete
  3. Foarte faina tinuta. :) Cand am deschis postarea si am vazut titlul si pozele, inainte sa incep sa citesc, am crezut ca ai purtat o camasa intr-o abordare diferita, adica ai intors-o cu spatele in fata; dar daca zici ca asa este conceputa sa fie purtata,well then. :)
    Am mai vazut femei purtand haine outside the box, si anume cardingane, tricouri cu spatele in fata si cu nasturii la spate.
    Si mie imi place sa ma imbrac outside the box, dar n-am incercat niciodata cu camasi. Si chiar mi-ai dat o idee, am sa incerc si eu, cu o camasa, sa vad daca pot sa o port "invers". :)
    Am facut asa cu o rochie, am purtat-o pe post de fusta combinata cu o camasa. Sub camasa nici nu se vedea ca e rochie, parea ca port fusta, si in felul asta am putut sa o port in doua feluri, ca rochie si ca fusta.
    Xoxo,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur mult ca iti place :) cred ca si combinatia ta arata super bine

      Delete
  4. Una din cele mai frumoase tinute ale tale, o ador!
    Pupici
    www.descude.com

    ReplyDelete
  5. Super! Interesanta ideea camasii! :)
    Imi place cum iti sta cu palarioara asta si cu rujul acesta! :)
    Pupici

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.