Impreuna cu MAC Cosmetics salvam vieti - MAC AIDS FUND de 1 decembrie la Cluj

3 comments









 Hello Viva Glam ladies! 

Ce poate fi mai incantator decat sa achizitionam rujurile care ni se potrivesc cel mai bine din Colectia VIVA GLAM si sa salvam vieti?

Cum arata planurile voastre pentru 1 decembrie?

Impreuna cu MAC Cosmetics ne dorim sa contribuim la strangerea de fonduri pentru MAC AIDS FUND, cu ocazia zilei de 1 decembrie - Ziua Internationala de lupta impotriva HIV/SIDA.

Va astept pe toate, marti - 1 decembrie, la MAC Cosmetics din Iulius Mall Cluj, incepand cu ora 12.00, timp de doua ore, unde voi fi make-up artist voluntar si va voi ajuta sa alegeti cel mai cool ruj din Colectia VIVA GLAM. Fiecare ruj cumparat poate salva o viata, asadar, haideti sa ne unim fortele, sa ne rujam impreuna si sa salvam vieti.

Dupa cum probabil stiti,  in ultimii 20 ani, M • A • C Cosmetics a lansat sapte linii de produse VIVA GLAM -ce contin ruj si gloss – fiecare linie beneficiind de o puternica campanie publicitara si avand ca imagine celebritati, precum RuPaul, Lil 'Kim, Sir Elton John, Mary J. Blige, Shirley Manson, Linda Evangelista, Boy George, Christina Aguilera, Missy Elliott, Pamela Anderson, Lisa Marie Presley, Debbie Harry, Eve, Dita Von Teese, Fergie, Cyndi Lauper, Lady Gaga, Ricky Martin, Nicki Minaj, Rihanna si cel mai recent Miley Cyrus.
Vara mea a fost colorata de rujul VIVA Glam in colaborare cu Miley Cyrus, cel mai recent ruj din colectia Via Glam in colaborare cu celebritati.  

Ne dam intalnire si pe Instagram - @sandrabendre folosind hashtag-urile  #MACCares #VIVAGLAM #MACAIDSFUND #Buyonelipstick #saveonelife













SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. Nu vreau să fiu răutăcioasă, dar am o întrebare..de ce nu porți ochelari pentru a-ți corecta problema la ochi ? Mă uit la pozele tale cu drag, dar când văd în majoritatea pozelor..că ești ciocuşă..stau și mă gândesc că oare tu chiar nu vezi sau realizezi asta ? Dacă tot ești persoană publică..de ce nu.." te îmbunătățești " pe planul ăsta ? No offence..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc pentru timpul acordat postarilor, asta inseamna ca esti chiar interesata de ceea ce fac si asta poate decat sa ma bucure. Tin sa te informez ca sunt un OM ca oricare altul, ca nu promovez operatiile estetice si nici perfectiunea in orice forma vrei tu. Totusi, simt o frustrare dincolo de mesajul tau, dincolo de monitor, unde te ascunzi sub anonimat. Mai mult decat atat, daca te deranjeaza atat de tare felul in care arat sau ma expun, fara sa ma ascund de imperfectiunile mele, te invit cu drag sa nu ma mai urmaresti :) Ramai linistita, stiu mai bine decat tine ce sa fac cu viata sau sanatatea mea :)

      Delete
    2. Apropo, am omis faptul ca nici macar nu stii sa te exprimi, poate ne explici si noua ce inseamna cuvantul "ciocus" :) Pentru cultura ta generala se numeste Strabism, asta ca sa nu te faci de rusine tu mai mult decat mine :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.