Cum purtam pantalonii Culottes in sezonul rece

2 comments





 Outfit:

Fur Vest// Chic-Diva.ro
Shirt// HERE
Top// Stradivarius
Culottes// C&A
Shoes// LaScarpa.ro


 Avem atat de multe piese vestimentare in garderoba pe care ne-am dori sa le purtam chiar si in sezonul rece insa atunci cand vine vorba despre temperaturile scazute de afara, ne dam seama ca nu am putea imbraca toate aceste piese vestimentare asa cum ne dorim. Ei bine, avem atat de multe optiuni de a mixa piese pe care le purtam in sezonul cald, chiar si in sezonul rece, incat nu avem nicio scuza. E nevoie doar de imaginatie si indrazneala.

E cat se poate de limpede ca in sezonul rece ne dorim mai mult confort ca oricand. Asadar, o pereche de pantofi din piele naturala cu efect gravat, cu aspect masculin dar elegant in acelasi timp sunt acea pereche de incaltaminte pe care ne-am dori sa o purtam zi de zi. In cazul meu chiar asa se intampla. Eu i-am gasit online pe ai mei iar acum sunt LA REDUCERE - AICI Am inlocuit clasicele sosete scurte cu o pereche de sosete colorate, mai ales pentru a aduce echilibru cromatic intregii tinute.

 Si daca vorbim despre cromatica sezonului rece, nuantele inspirate din natura ne cuceresc iremediabil asa cum s-a intamplat si cu aceasta vesta din blana intr-o nuanta ideala de burgundy.  Vesta din blana este esentiala in garderoba dedicata sezonului rece tocmai pentru ca ne protejeaza de temperaturile mai putin prietenoasa dar in acelasi timp arata si foarte stylish. 
  Daca nu ai investit inca intr-o veste din blana, este momentul sa o faci acum pentru o gasesti la reducere AICI.









SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. cool look! love everything that you wear!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. te prind foarte bine pantalonii culottes!

    http://olgubyolguta.blogspot.ro

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.