Cum purtam culorile tari in sezonul rece

1 comment





Outfit:

Hat// H&M
Vest// HERE 
Shirt// HERE 
Over the knee boots// HERE
 

 De cand a aparut in garderoba mea, vesta aceasta din stofa groasa, intr-o delicioasa nuanta de galben, am stiut clar ca o voi purta intr-o tinuta monocroma, cu detalii din piele. 
Cizmele peste genunchi cu toc gros au venit la fix sa completeze tinuta chiar daca initial aveam in plan sa optez pentru o pereche de biker boots.  Si bine am facut ca am ales o pereche de cizme cu toc pentru ca stim foarte bine ca ele au menirea de a ne alungi optic silueta si de a oferi acel efect de picioare mai lungi, ideale. Mai mult de atat, tocul gros le transforma in acea pereche de incaltaminte cu toc pe care o putem purta o zi intreaga fara sa ne plangem de dureri de picioare.

Cat despre buzele gri, de departe creionul MAC in nuanta Stone e preferatul meu pentru sezonul rece pentru ca il pot folosi ca atare sau ca si baza pentru a obtine nuante diferite.

Gata cu vorbaria, am fugit sa pregatesc bagajele. Maine ne vedem la Bucuresti si Miercuri seara la petrecerea Glamour Street Fashion Show.  Can't wait!















SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.