Valentine's Day vine cu sedinte de rasfat pentru EL si EA la BIOSENSES Healthcare Center Cluj

3 comments





 O postare cu adevarat delicioasa exact asa cum am facut si eu ochii mari atunci cand am vazut si am mirosit Scrub-ul cu Zahar, Zmeura si Martipan special creat pentru Peeling Corporal. Si asta la ultima vizita la Biosenses Healthcare Center.

Ma programez cu cateva zile inainte pentru o zi de rasfat. Masajul Anticelulitic este nelipsit si chiar ieri ma gandeam ca a trecut mai bine de jumatate de an de cand le trec pragul celor de la Biosenses pentru diferite servicii de intretinere corporala. Pe langa masaj am ales un Peeling Corporal cu Zahar, Zmeura si Martipan... vreau sa va spun ca miroase de 10 ori mai bine decat arata. Dupa ce Diana mi-a exfoliat cu atentie corpul si celulele moarte au fost indepartate, pielea mea s-a transformat intr-una de bebelus iar mainile ei in "maini de plus" asa cum le spunea ea. 

Sunt pregatita pentru IMPACHETARE! Si nu orice fel de impachetare ci o Impachetare cu Ciocolata la termocuverta, adica la cald.   Spre deosebire de Impachetarea cu Guarana si Laminaria, ambele fiind Impachetari PEEL OFF, aceasta cu ciocolata miroase deliciossss, are de asemenea efect de detoxifiere si slabire localizata dar si hidrateaza usor pielea.

Dupa 3 ore petrecute in cabinet am fost alt om. Impachetarile la Termocuverta, la cald, au efecte vizibile dupa primele sedinte deoarece efectul de subtiere al impachetarii este intensificat de caldura data de termocuverta, adica o patura calda care te "imbraca" pana la gat, astfel transpiri iar centimentrii se duc, in jos! :) 


PROMOTII luna Februarie

Pachet Silver SLIM

5 sedinte Masaj Anticelulitic 50min/sed + 2 Impachetari PEEL OFF cu Ciocolata= DOAR 300 lei REDUS de la 340 lei

Pachet Gold SLIM plus

10 sedinte Masaj Anticelulitic 40min/sed + 5 sedinte Electrostimulare + 3 Impachetari la alegere la termocuverta= DOAR 550 lei REDUS de la 610 lei

Pachet DETOXIFIERE Body & Soul

1 sedinta Masaj cu Miere + 5 sedinte Reflexoterapie + 2 sedinte Drenaj Limfatic + 1 Peeling Corporal cu sare din Marea Moarta= DOAR 320 lei REDUS de la 350 lei 



 Valentine's DAY la BIOSENSES Healthcare Center Cluj

Pentru EA

1 Peeling Corporal cu Zahar, Zmeura si Martipan + 1 Impachetare PEEL OFF cu Ciocolata + 1 Masaj de Relaxare 1h/sedinta = DOAR 150 lei  REDUS  de la 175 lei

Pentru EL 

Masaj cu Roci Vulcanice= DOAR 50 lei REDUS de la 60 lei

Daca inca nu stii ce sa alegi, o surpriza frumoasa ar putea fi si un Valentine's Day GIFT CARD  iar astfel isi va putea alege oricare dintre serviciile Biosenses.

******

Aflati mai multe pe pagina oficiala de Facebook:


PROGRAMARI:

Str. Bucuresti, Nr. 85, Bl. RO9, Sc. 1, Ap. 2
Cluj-Napoca
Tel: 0751 296 945

Poti afla despre toate serviciile dar si preturile acestora - AICI


With love,

Sandra 







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. I love this scrub!!! It's very nice.. Kiss

    Alessandra--> That's Amore blog

    ReplyDelete
  2. Ador rasfaturile de genu :)

    Va invit pe blogul si pagina mea de facebook:
    http://mariaisonfashion.blogspot.ro/
    https://www.facebook.com/maria.is.on.fashion

    ReplyDelete
  3. Scrub cu zahar zmeura si martipan!!!!???Cred ca miroase atat de frumos!!!!Imi vine sa-l mananc numai vazandu-l in borcanelul ala simpatic!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.