Unghiile care fura priviri- Metallic touch by Nail Art Studio by Lore

7 comments


metallic nails








De data aceasta manichiura mea se inscrie cu BRIO in seria celor care " intoarce capete si fura inimi".Spun asta pentru ca nu este o manichiura obisnuita ci una speciala, pentru diferite ocazii care cer un anumit dress code, un machiaj deosebit si o manichiura pe masura. 

Manichiura cu detalii metalice a facut furori si anul trecut fiind in topuri MINX-ul metalic, acest trend pastrandu-se si anul acesta. 
Eu am optat pentru tipsuri metalice intr-o nuanta de aramiu- Love at first sight! 

Care-i treaba cu tips-urile? 

Acestea sunt practic unghii false care se aplica peste unghia naturala, care in prealabil este tratata. Se foloseste un lipici special creat in acest sens dupa care voi va alegeti lungimea pe care doriti sa o pastrati. Scurtarea lor se face foarte simplu si rapid. 

Rezultatul este fabulos!! 

P.S. Aceasta este o manichiura de ocazie si nu una de zi cu zi insa daca aveti grija de ele durata lor de viata se prelungeste.



light pink nails



Dupa o iarna lunga si rece cuvantul de baza odata cu venirea primaverii este HIDRATARE! 

Si cand spun HIDRATARE nu ma refer doar la crema de maini si uleiul de cuticule pe care e musai sa le aveti mereu in posta. 

 Naturale Kosmetics acum la Nail Art Studio by Lore !

Stiai ca se pot spune multe despre o persoana numai analizandu-i unghiile?

" Natural Kosmetics pentru manichiura si pedichiura dispune de un concept nou,care va ridica bara de ingrediente naturale, si un tratament pentru o piele sanatoasa.
Manusile si sosetele sunt pe baza de keratina care intareste unghiile si Copaiba care are proprietati antimicotice,anti-inflamatoare si de vindecare.
Ingredientele active lasa pielea placut hidratata, previne imbatranirea pielii si trateaza unghiile in timp ce lasa un parfum usor si delicat.''




Daca tot suntem la Capitotul HIDRATARE / INGRIJIRE/ TRATAMENT va spun si ca ultima mea vizita la salon s-a lasat cu rasfat total pentru picioare. 

 Eu nu mi-am neglijat picioarele nici pe timpul iernii iar acum pot sa spun ca sunt "piele de bebelus" si pregatite pentru a fi dezgolite.  
Am ales o pedichiura SPA care consta intr-un gomaj atent efectuat  printr-un masaj ( si inca ce masaj) cu scurb-uri special destinate ingrijirii pielii picioarelor, dupa care se aplica o masca hidratanta iar apoi se imbraca picioarele in folie si intr-o manusa ca sa "le tina de cald" si care ajuta ca ingredientele principale sa fie absorbite in piele iar tratamentul sa fie cat mai eficient.

Vestea buna este ca ... 
 Pana in data de 31 martie 2014 va puteti bucura de o PEDICHIURA SPA  in locul unei pedichiuri normale. Adica platiti o pedichiura simpla si va bucurati de o pedichiura SPA.


 


Acesta este una dintre acele culori care ma duce direct cu gandul la vara sau cel putin primavara, vata pe bat si prea multa inghetata. Arata fantastic de bine, fresh, curat si sanatos!


Pentru PROGRAMARI:

Aleea Bibliotecii nr 3, complexul Posta Marasti Cluj Napoca
 sau
0757-671.144
0264-410.333

 Pentru detalii si promotiile active in salon ii gasiti pe pagina de 
Facebook -->>   Nail Art Studio by Lore 

 << >>



Va invit cu drag sa cititi interviul meu pentru   IQads


" In iunie 2012, Sandra Bendre isi alegea identitatea online, stilul si culorile pentru Sandra’s Fashion Corner, un blog de stil personal, dedicat frumosului. Absolventa de Drept, Sandra si-a dat seama usor-usor ca o cariera in moda e mai pe gustul ei: colaborarile cu brandurile nu au intarziat sa apara si, dupa numai doi ani, blogul ei a crescut la peste 9600 de followeri pe Facebook. Despre cum jongleaza intre shooting-uri, proiectele in care e implicata si planurile ei de viitor, ne-a povestit chiar Sandra in cele ce urmeaza: " 

Continuarea o gasiti cu un simplu CLICK -->> AICI




 


SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

7 comments:

  1. superbe, chiar am vazut zilele acestea pe argintiu pe pinterest , foarte frumos si elegant si pe auriu :*

    ReplyDelete
  2. Ador ador adoor tatuajul tau. Simplu si de efect :X

    Te pup

    miu-miu.ro

    ReplyDelete
  3. Superbe , atat mani cat si pedi .
    Ce culoare s-a folosit pentru pedi si ce oja ? Multumesc

    ReplyDelete
    Replies
    1. multumesc :)
      oja semipermanenta Harmony nuanta 8 :) atat stiu doar :))

      Delete
  4. Superbe unghiile, sa stii ca o sa merg si eu sa vad daca aici in Dallas fac asa ceva. Imi plac la nebunie.

    www.peach-punch.com

    ReplyDelete
  5. cool nail art! xoxox

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  6. cool nail art! xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.