The WOMAN- Conferinta de business feminin Editia a III-a

1 comment


Luna "iubirii" e pe terminate maine-poimaine dar urmeaza " Luna Femeii" - Martie, care se anunta plina de evenimente frumoase. Si cum putea sa inceapa altfel luna noastra daca nu cu un eveniment dedicat noua- femeilor.  


O altfel de intalnire care isi propune sa reuneasca peste 300 de femei, femei care au ceva de spus intr-un domeniu dominat de barbati, cel al afacerilor, dar si cele ca noi, dornice sa afle care sunt secretele si reteta succesului, cum si in ce directie trebuie sa actionam si mai ales de ce "arme" avem nevoie pentru reusita.

needs a gentleman

Asadar ...

Alegeti o pereche de pantaloni la dunga si un sacou sau taiorul preferat, pantofii stiletto in care va simtiti cel mai confortabil, inarmati-va cu buna-dispozitie si nu uitati de o agenda... veti avea multe de notat! 

Si vorbesc despre ...



În data de 7 martie, la Grand Hotel Italia 5*, are loc cea de-a treia a ediţie a evenimentului în cadrul căruia vom asculta poveştile de succes ale unor femei care au îndrăznit să aspire la mai mult, punând bazele unor afaceri de succes.
 
Rucsandra Hurezeanu, fondator şi director general Ivatherm, a câştigat numeroase premii de-a lungul carierei, printre care: Antreprenorul anului, Campioni în business, Premiul pentru inovaţie (Revista Forbes), Locul 13 pentru cel mai admirat CEO din România.
 
Simona Baciu este fondator şi preşedinte al unui sistem inovativ de educaţie, recunoscut atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional: Transylvania College este prima şcoală de tip Boarding School din România şi Europa de Est (internat după sistem englezesc) cu două linii de studiu: linia românească şi linia internaţională Cambridge.
 
Manuela Ciugudean este PR Manager Central şi pe Europa de Est la Intel Corporation, lider mondial în inovaţia din industria computerelor.
Printre numele confirmate se află şi alte femei cu o putenică prezenţă pe piaţa din România: Monica Jitariuc (Managing Director-The Practice), Iren Arsene (Managing Partner CURTEA VECHE Publishing), Mirela Bucovicean (Owner Molecule F), Violeta Ciurel (preşedinte şi CEO la Axa Asigurări România) şi Smaranda Buduru (Managing Partner STOMESTET). 

 Lista completa cu speakerii prezenti o puteti gasi --  AICI


teme abordate

 
Totul se va desfasura intr-o atmosfera  relaxata, povesti despre business si nu numai, specialistii va vor raspunde tuturor intrebarilor si vor genera diferite discutii antrenand astfel o discutie libera despre lumea afacerilor- dincolo de paravan. 
 
Printre altele, vor exista si pauze - Coffee Break , Prezentare de moda, Expozitie de bijuterii si multe surprize.

talking about


Programul complet il puteti vedea cu un singur  CLICK- AICI  

<> 

pret BILET

 Pentru INSCRIERI:

CLICK--->>  AICI

 Cateva imagini surprinse la a II-a Editie








Pentru mai multe detalii despre speakeri, program si inscrieri va stau la dispozitie 

www.TheWoman.ro 
si
Pagina de Facebook The Woman 




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.