NEWS - despre Barfa si Invidie dar si NOUTATI din garderoba

7 comments


Boots/ HERE





 
Dragoste la prima vedere- atunci cand vorbesc despre aceste cizme din piele naturala decorate cu elemente metalice aurii si pietre... cat vezi cu ochii! De cum le-am ochit mi-am imaginat o multime de tinute si combinatii care le aveau pe ele in centrul atentiei. Zis si facut! Le-am adaugat in cos si am asteptat cumintica sa ajunge, nu s-au lasat prea mult asteptate si aseara au fost aici :) 

Am fost nerabdatoare sa vi le arat asa ca am facut rapid cateva fotografii special pentru voi! 

Voi cum ati purta aceste minunatii? 

<<   >> 


Va mai amintiti de cutia rosie cu surprize care am primit-o inainte de Craciun de la ROUGE Boutique ? V-am promis ca am sa dezvalui misterul si acum a sosit momentul:) 
Cutia magica ascundea cateva produse Trind special create pentru ingrijirea unghiilor si mainilor noastre, in special in acest sezon, cand frigul isi lasa amprenta asupra aspectului mainilor.

Crema de maini miroase ataaaat de bine incat o deschid de cate ori am ocazia si profit de efectele ei super hidratante. Si pentru ca acum, dupa cum stiti, am oja permanenta pe unghii, nu am reusit sa testez si celelte produse. Cred ca cel mai potrivit pentru mine ar fi - Nail Repair Anti BITE pentru ca DA, din pacate am prostul obicei de a-mi roade unghiile ( rusinica mie! ). Stati asa, vestea buna e ca acum nu mi le mai rod intr-o veselie pentru ca arata prea bine ca sa "savurez" eu cu dintii  // hahahah:) 
Daca ati incercat voi vreunul dintre produse, sunt tare curioasa care este parerea voastra.




Am grija de unghiile mele! Voi? 

<<   >> 

De vorba cu Raluca Anton (psiholog) si Anca Serban (consultant in bune maniere) despre Barfa si Invidie


BÂRFÍ, bârfesc, vb. IV. Tranz., intranz. și refl. recipr. A (se) vorbi de rău, a (se) ponegri, a (se) defăima, a calomnia, a cleveti. ♦ Tranz. A flecări, a îndruga verzi și uscate. — Et. nec.

Ne trezim dimineata iar cand deschidem televizorul auzim tot felul de povesti nu tocmai placute la adresa anumitor persoane, ajungem la birou iar colega din dreapta ta tocmai ii povesteste altei colege cat de rau ii statea fusta vecinei, ca avea parul valvoi si ca chiuveta plina cu vase dar si ca nu o mai suporta ca si-a cumparat cel mai scump apartament din bloc si tocmai si-a schimbat masina. 
Ce facem de fapt atunci cand rostim aceste cuvinte? Barfim ? Suntem invidioase? 

Stiati ca... 
 
-->
Studiile spun că 80% dintre oameni sunt răniţi de cuvinte! 70% din conţinutul conversaţiilor umane este format din bârfa! 60% considera bârfa ca fiind cea mai importantă problemă care trebuie rezolvată în interacţiunile sociale.


   Asadar, imi doresc sa ma intalnesc cu cat mai multe dintre voi la acest workshop.
Eu am semnat deja condica pentru prezenta la pagina evenimentului de pe Facebook- AICI

<<  >>

-->
Iţi oferă posibilitatea să te analizezi pe tine în situaţia care se numeşte generic “bârfa” şi să înveţi cum să îi faci faţă şi cum să reacţionezi adecvat. Temele care vor fi abordate sunt: psihologia din spatele bârfei şi motivele pentru care se ajunge la bârfă, mesajul pe care îl transmit atunci când bârfeşti, tehnici de auto-analiza, tipuri de reacţii şi atitudini în faţa bârfei.

UNDE si CAND? 

Locația: PsyLife Clinic, Eremia Grigorescu, Nr. 126, Sc. II, Ap. 14

Data: 9 februarie, între orele 10:00 și 17:00

Contribuția: 100 lei
80 lei până la 5 februarie

Va puteti inscrie cu un simplu CLICKAICI 


Pentru a fi la curent cu noutatile, evenimentele din Cluj, destinatii de shopping online dar si momentul cand adaug noi hainute in Shop My Closet, nu uitati sa dati 
Follow by Email- ( in partea dreapta pe blog).


Ne vedem pe data de 9 februarie!



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

7 comments:

  1. Sunt frumoase botinele!

    http://www.cristinasurdu.com/

    ReplyDelete
  2. Sunt frumoase botinele!

    http://www.cristinasurdu.com/

    ReplyDelete
  3. Mama mia, sunt cu adevarat deosebite botinele, draga mea Sandra! Sa le porti cu placere si in combinatii superbe, asa cum ne obisnuiesti!

    Te imbratisez cu drag si iti doresc o zi minunata!

    Dora

    ReplyDelete
  4. waaa, ce ghete...super ♥. Interesanta nail repair anti bite...:))

    ReplyDelete
  5. Sunt superbe botinele! Sa le porti cu placere!:*

    ReplyDelete
  6. OMG!!!! Those boots are to die for!!!! They are GORGEOUS!!!! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    ReplyDelete
  7. Sunt demențiale ghetele, le-am văzut pe Choies, mi-au făcut cu ochiul îndelung, numai că la momentul respectiv bugetul meu a fost diminuat considerabil grație unor comenzi de pe Asos. Când am strând banii, deja erau out of stock :(
    Cum ai zis și tu, le văd într-o mie de combinații . Să le porți cu mult drag, sigur vor atrage multe, multe priviri.
    Despre produsele Trind am citit de curând prin blogosferă, dar nu le-am testat, poate voi avea ocazia în viitorul apropiat.

    Te aștept și pe blogul meu (dacă îți face plăcere, ne putem urmări reciproc sau să facem schimb de linkuri în blogroll): http://ebonyvintage.blogspot.com

    Catalina

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.