Activitati de weekend- beauty/ bune maniere/ make-up si un weekend perfect

Leave a Comment
   

gaia- Love to learn yourself  

Masaj si scrub cu produse homemade preparate din tot felul de legume/fructe/uleiuri esentiale, un rasfat pentru intregul corp incepand cu mainile si terminand cu degetele de la picioare, un fresh racoritor si cateva imbucaturi de sushi facut cu maiestrie de bucatarii Tokyo Restaurant , totul intr-o atmosfera relaxata si super friendly... asa cum spuneau si cei care au fost cu initiativa celui mai nou salon din Cluj- gaia- Love to learn yourslef! 


Seara mea de joi a fost una relaxata, dupa cum va puteti imagina, in compania unor oameni minunati si mai mult de atat, profesionisti. 
Bye bye stress massage, Chill your soul, Hot stone massage sau Couples massage - stiu, va zboara deja gandul la relaxare, va imaginati ziua de luni, la birou, cu un teanc de acte pe birou si multa treaba de rezolvat iar seara pe lista de activitati care trebuie duse la indeplinire- musai- se afla si un masaj, nu-i asa ca ar fi mai mult decat perfect?

Pentru mai multe detalii echipa GAIA va asteapta pe pagina lor de Facebook- AICI



     Si daca tot vorbim despre frumusete, atat la interior cat si la exterior, in timp ce voi cititi acest articol eu sunt la seminarul Bune maniere & Make-up Lady care are loc la Ragaz iar specialistii care vor vorbi sunt Gabriela Popescu - make-up artist si Anca Serban -consultant in bune maniere. 

  



Va tin la curent cu tot ce se intampla pe Instagram- follow @ sandrabendre
si pe pagina mea de Facebook- Sandra's Fashion Corner


Happy Saturday!


SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.