Despre unghii- hidratare, tratament si noutati

21 comments






Stateam fericita in fata dulapului, mai zilele trecute cand inca soarele se arata pe cer de dimineata pana seara, cu gandul la cum as purta pantalonii scurti din piele, albastru cobalt. Evident, ma gandeam la o pereche de ghete si un pulover pufos, dar mai mult de atat visam deja la urmatoarea mea culoare pentru unghii, la o pedichiura perfecta in sandale si la o manichiura in culori pastel, da, visam la VARA! 

Dar pana atunci mai asteptam cuminti, inca putin! Daca tot e iarna cred ca si voi, ca si mine, aveti in poseta cel putin o crema hidratanta si un ulei special creat pentru cuticule, sa ii venim de hac frigului care ne afecteaza in primul rand pielea mainilor.

Eu am inceput pregatirile pentru primavara/vara in ceea ce priveste unghiile. Ultima vizita la Nail Art Studio by Lore s-a lasat cu rasfat total! O pedichiura SPA ca la carte de care va puteti bucura si voi in perioada 16 ianuarie- 31 martie in loc de pedichiura clasica (deci platiti o pedichiura clasica si beneficiati de o pedichiura SPA). Ce poate fi mai relaxant? 


Asa cum ati vazut in articolul Nail Art Studio by Lore- un 2013 cu unghii perfecte, unghiile mele au stralucit in 2013. Pentru ca asa cum ne hidratam tenul, corpul si parul, trebuie sa acordam o atentie speciala si unghiilor. De data aceasta unghiile mele s-au bucurat de un tratament special de hidratare in profunzime. Csilla mi-a facut manichiura asa cum imi place mie cel mai mult, scurte, drepte si naturale iar apoi mi-a aplicat Vitagel Strenght.

Ce este VITAGEL strenght ?

Datorita formulei imbogatite cu vitamine, Vitagel este cel mai eficient tratament de intarire a unghiilor de pana acum. Formula unica elibereaza nutrienti pana la 14 zile si ajuta keratina sa fie absorbita in unghie. 

AVANTAJE

  •  intareste unghia naturala
  •  formula imbogatita cu vitaminele A, B5 si E
  •  ajuta unghiile sa creasca sanatos si fara defecte
  •  extinde durata purtatii lacului de unghii de la 2-3 zile la 7-10 zile
  •  este usor de aplicat si inlaturat
  •  poate fi folosit singur, ca si finisaj, sub lacul de unghii sau sub orice lac-gel. 
Eu am ales sa il aplic singur, fara lac peste el, ca efectul sa fie maxim.
Dupa 1 an de zile, cu constructie, gel, oja permanenta, minx sau dashing diva, unghiile mele arata impecabil! Am fost uimita!

Voi ce experiente ati avut in ceea ce priveste unghiile?





Cine nu-si doreste unghii spectaculoase si mai ales atunci cand nu avem foarte mult timp la dispozitie pentru o manichiura elaborata si de efect.

TIPS-urile sunt una dintre cele mai fashion inventii din punctul meu de vedere. In mai putin de jumatate de ora aveti o manichiura spectaculoasa cum nu puteti obtine altfel. 
Efectul metalic, fie el in nuante de rosu, roz, albastru royal, argintiu sau aramiu, in degrade sau simplu, va atrage toate privirile!



Nu-i asa ca arata fabulos?


Care dintre voi urmeaza sa fie mireasa in 2014?


Cei de la Nail Art Studio by Lore va asteapta weekend-ul acesta cu cele mai noi produse, oferte si propuneri pentru o manichiura de vis in ziua nuntii, la prima editie a expozitiei de nunta- Wedding Show care va avea loc la Grand Hotel Italia in perioada: 24-26 ianuarie 2014.

Informatii si programari:

Aleea Bibliotecii nr 3, complexul Posta Marasti Cluj Napoca
programari la tel: 0757-671.144
0264-410.333





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

21 comments:

  1. E absolut superba manichiura !

    ReplyDelete
  2. Arata fabulos manichiura! Dar cat tine o astfel de mainciura? Cum sunt lipite tipsurile acelea si ce facem cand cresc? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tips-urile se lipsesc cu un lipici special, se aplica peste unghia ta, pot sa fie mai lungi sau mai scurte. Sunt o optiune pentru ocazii speciale, nu pentru o manichiura de zi cu zi. Durata lor de viata variaza, insa pot ajunge si la 2 saptamani. Trebuie acordata o atentie speciala atunci cand alegem o astfel de manichiura, sa nu le lovim sau sa spalam vasele cu un "burete de sarma" pentru ca atunci cu siguranta durata lor de viata va fi mai mica :)

      Delete
  3. de unde pot cumpara acele tipsuri metalice?

    ReplyDelete
  4. de unde pot cumpara acele tipsuri metalice?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poti sa ti le aplici in mai putin de jumatate de ora la salon NAIL Art Studio by Lore. Ai mai multe detalii in articol :)

      Delete
  5. Uuu, ce glamour sunt de data asta. :X

    ReplyDelete
    Replies
    1. nu sunt ale mele cele cu tips-uri, eu acum am tratament dar in curand urmeaza sa-mi pun, sunt nerabdatpare :) pupici

      Delete
  6. ce imi place salonul asta, asa, vazand la tine.as vrea la bucuresti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, te asteptam la Cluj Stella :) la un rasfat pe cinste in compania celor de la Nail Art :) pupici

      Delete
  7. Am avut si eu manechiura asa, mi-am facut-o singura si a tinut aproape 2 saptamani. A fost admirata si apreciata- si pe strada m-a oprit cineva sa ma intrebe cum am facut-o ;))
    Imi plac tare mult

    ReplyDelete
  8. online se poate achizitiona?

    ReplyDelete
  9. Nice post
    Have you seen my last outfit post
    http://daphniaslife.blogspot.gr/2014/01/snow-queen.html ??
    Keep in touch

    ReplyDelete
  10. cat de frumos arata aceste tipsuri !!!si eu vreau :))
    pupici

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.