In white- mani & pedi and NEWS

16 comments
   Albul... reprezinta puritate, energie si eleganta, nu ramane neremarcat fie ca il purtam intr-o tinuta all white asa cum marile case de moda ne-au obisnuit in acest sezon, fie ca alegem accesorii sau pantofi ori optam pentru alb atunci cand vine vorba de unghii ...asa cum de altfel am facut si eu odata cu vizita la Nail Art Studio by Lore.



   Vreau sa incep cu vestile bune pentru voi... cele care sunteti din Oradea si va doriti servicii de calitate,  manichiura si pedichiura impecabile si cele mai noi produse.

   Vestea buna este ca de acum gasiti serviciile Nail Art si in Oradea la salonul JC Nails & Spa in cadrul  salonului Geisha Profesional Estetic  unde Csaba Juhos va sta la dispozitie cu servicii de calitate superioara si cursuri de perfectionare profesionala Nail Academy by Lore. 


   Va puteti rasfata unghiutele cu cele mai cool modele de Minx, cele mai noi colectii de oje OPI, gel lac,  pictura artistica, flori din acryl si multe alte decoratiuni la moda dar si produse de calitate pentru tratament si ingrijire. 
   Serviciile se adreseaza si domnilor care se pot rasfata cu o manichiura sau pedichiura in timp ce se delecteaza rasfoind revista preferata.



Unde este salonul JC Nails & SPA? Pe strada Primariei nr.34, 410209 in Oradea, jud. Bihor
Programari la nr. de telefon: 0757 271 528

Mai multe informatii despre salon, preturi si servicii gasiti AICI.



  Am asteptat nerabdatoare sa imi reinnoiesc manichiura pentru ca imi doream de ceva vreme alb... alb pentru ca este vara, pentru ca arata bine cu orice si mai ales cu o piele frumos bronzata. De aceasta data detaliile din folie aurie si pietricelele colorate aranjate frumos intr-un triunghi..fac diferenta!




   Am pastrat tema si am mers tot pe alb si la pedichiura insa am optat pentru folii Minx alb-negru pe doua unghii.
   De ce imi plac foliile minx? Pentru ca daca am grija de ele rezista foarte bine mai mult de o luna, pentru ca arata spectaculos iar efectul nu se poate obtine din gel sau oja si pentru ca la Nail Art au atat de multe modele de minx ca imi este imposibil sa nu ma indragostesc de cel putin 3 de fiecare data :))






   Si pentru ca tot este sezonul nuntilor cei de la Nail Art Studio by Lore s-au gandit la tine- mireasa, nasa, voi mirilor si nasilor, nu trebuie sa neglijati manichiura si pedichiura pentru ca sunt convinsa ca va doriti sa aratati impecabil din cap pana-n picioare!




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

16 comments:

  1. ce mult imi place manichiuraa !! :x e wow ! :D love it so much ! :)

    te pup

    ReplyDelete
  2. Ce dragute sunt atat manichiura cat si pedichiura! Atat de classy, superbe!

    ReplyDelete
  3. wow, gorgeous manicure, it's so crisp and clean, xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  4. Ador albul ! Nu am încercat până acum o manichiură albă, dar dacă voi merge curând la salon, cu siguranță voi alege o combinație alb-auriu. Manichiura și pediuchiura ta sunt superbe !

    ReplyDelete
  5. frumos , de mult timp nu mi-am facut cu alb !

    ReplyDelete
  6. Am vazut pe fb noua manichiura si am salvat poza pt atunci cand voi fi mireasa!
    Pupici!

    ReplyDelete
  7. Arată minunat manichiura și pedichiura ta! <3

    Tocmai ce am postat pe blog un concurs ce are ca premii 5 seturi de oje de la Nicole by Opi. Te aștept să te înscrii: http://boheme-fille.blogspot.ro/2013/07/coloreaza-ti-vara-cu-senso-days-si-la.html.

    ReplyDelete
  8. Arată grozav manichiura și pedichiura ta! <3

    Tocmai ce am postat pe blog un concurs ce are ca premii 5 seturi de oje de la Nicole by Opi. Te aștept să te înscrii: http://boheme-fille.blogspot.ro/2013/07/coloreaza-ti-vara-cu-senso-days-si-la.html.

    ReplyDelete
  9. imi place foarte mult albul pe unghii, dar nu prea am curaj sa incerc. mi se pare prea pretentios

    ReplyDelete
  10. Vai, ce-mi place! visez si eu la o pedichiura alba mata pe picioare bronzate:D

    ReplyDelete
  11. foarte misto unghiile tale :D imi place ca tot timpul ai mani si pedi imecabile si cu modele dragute :D super tare! :* pupii
    Sandra

    ReplyDelete
  12. Fff frumoase unghiile tale!!! Sunt facute cu gel sau sunt unghiile tale?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Alexandra! Este aplicat gel peste unghia mea :)

      Delete
  13. superba mani si pedi...avem si in oradea un salon nou frumos tare de tot! Gossip !
    te pup

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.