Parfumul preferat

21 comments
    De cate ori nu vi s-a intamplat sa treaca cineva pe langa voi si sa va spuneti in gand- wow ce bine miroase, oare ce parfum foloseste? Fiecare dintre noi are un parfum preferat, care ne reprezinta prin notele lui lemnoase sau florale. Parfumul meu preferat este Nina de la Nina Ricci  inima parfumului este data de aroma mugurilor de bujor, praline usor caramelizate si o nota discreta de vanilie. Ador mirosul fresh de citrice care se imbina cu note de cedru si mosc alb intr-o aroma dulce-amara. De multe ori cand ne cumparam un parfum ne place mult ambalajul, sticla in care se afla "licoarea"  si apoi ne indragostim de miros. 
    Dupa cum stiti, la fel ca si hainele sau produsele de ingrijire, si parfumurile sunt destinate a fi folosite in functie de anotimp dar si de momentul in care il purtam. Insa multe dintre noi aleg sa poarte acelasi parfum atat iarna cat si vara, altele au o colectie diversificata si aleg sa-l foloseasca pe cel care se potriveste starii de spirit din acel moment. Consider ca mai presus de orice parfumul spune multe despre personalitatea noastra, ne individualizeaza si ne face sa ne simtim speciale.


    Eu sunt una dintre acele persoane care nu este fidela aceluiasi parfum, astfel in colectia mea se afla parfumuri cu note predominat dulci-amare, cu subtonuri de citrice si arome fresh, insa am si parfumuri dulci, cu note vibrante de violete si trandafir cum este Wish de la Chopard.


  Pentru ca parfumul sa reziste mai mult aplicati-l in zonele unele pulsul se simte cel mai usor cum sunt incheieturile mainilor, gatul dar si zona din spatele urechilor. Aplicati-l dupa dus, cand inca pielea este putin umeda si bine hidratata, acesta va rezista si mai mult daca folositi gelul de dus si crema din aceeasi gama. 
       Pe parcursul zilei putem sa pastram in poseta un perfumel creat special pentru a fi tinut in poseta, avand dimensiuni mici si fiind foarte usor de folosit in orice moment al zilei. Eu le am pe cele de la Escada de care sunt iremediabil indragostita, imi plac toate si sunt perfecte pentru a fi tinute in poseta :) 

   Voi ce parfum preferati? Folositi acelasi parfum atat iarna cat si vara sau le alternati in functie de anotimp ori starea de spirit? :) Astept sa-mi spuneti ce parfumuri ati folosit si care v-a placut cel mai mult, intentionez sa-mi achizitionez inca un parfum :) 

P.S. Nu uitati ca daca mirositi mai mult de trei parfumuri nu mai simtiti mirosul real al celorlalte, astfel este indicat sa mirositi boabele de cafea care le gasiti in magazinele de parfumuri, special pentru a anihila din aroma parfumurilor pe care le-ati mirosit. :) 



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

21 comments:

  1. Nina este si printre preferatele mele, alaturi de Wish...eu sunt innebunita dupa parfumuri asa ca am multe de enumerat printre preferate...Chanel no19, Dior Midnight Poison, Lacoste, Calvin Klein -Euphoria, Thierry Mugler Angel, Ultraviolet Paco Rabbane, Ange ou Demon Ghivenchy si tine cont ca astea sunt toate pe primul loc...nu le pot departaja deloc...iubesc parfumurile ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uhhh ce lista interesanta, am de unde alege <3 cateva dintre ele le cunosc si imi plac mult :) pupici

      Delete
  2. Eu sunt complet indragostita de 3 parfumuri si mi-e ciuda ca nu pot sa ma hotarasc la unul, mai ales avand in vedere ca mi-ar placea sa am un singur parfum de-acum incolo.
    Iti recomand Amor,Amor, de la Cacharel (care poate e un pic cliche), Twin de la Azzaro si chiar Absynth de la Avon!

    Alexandra
    http://theshoependant.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stiu parfumul Amor Amor, este frumos insa parca nu ma regasesc in notele lui :) insa imi place cand il simt la alte persoane:) pupici

      Delete
  3. mie imi place editia green apple de la nina ricci, acum folosesc glamour. pupici

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu cred ca toate parfumurile Nina Ricci sunt pe gustul meu:) pupici

      Delete
  4. Lady million è il mio preferito e adoro anche la versione maschile, ogni tanto infatti rubo One million al mio fidanzato! :)

    ReplyDelete
  5. Ai dreptate, parfumul pe care il alegem ne reprezinta 100 %. Dar cred ca si cantitatea care o aplicam spune multe despre noi. o pulverizare dupa fiecare ureche si eventual una la incheieturi e suficient, nu trebuie sa ne facem dusul de dimineata cu parfum. Dar cred ca asta e un lucru pe care ar trebui sa-l afle si barbatii pt ca de obicei ei sunt cei care fac abuz de potiunea parfumata

    ReplyDelete
    Replies
    1. In cel mai bun caz cand este aplicat in cantitati mari pe piele, dar inca unele persoane se parfumeaza excesiv si pe haine,peste tot :))

      Delete
  6. Trebuie sa incerci guerlain - la petite robe noire! E minunat!! ..eu folosesc acelasi parfum de 3 ani.. diesel fuel for life ziua, iar seara diesel fuel for life unlimited. Deja toti apropiatii il asociaza cu mine :"> dar acum am primit de vday cel de la guerlain care ma obsedeaza de cateva luni :D sa il testezi :D kisses

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acum am si Guerlain-My Innsolence :) imi place mult! M-ai facut curioasa :) pupici

      Delete
  7. Eu astept sa primesc coletul de pe Strawberrynet cu Lolita Lempicka Le parfum ( a fost la oferta cu ocazia V-Day) si sper sa-mi placa, pentru ca nu l-am mirosit pana acum nicaieri, dar din descriere pare a fi pe placul meu...In ultima vreme folosesc Today Gold ( Avon), o editie limitata aparuta prin 2010 cred. Dulce, dar persistent si imi place mult in aceasta perioada!

    ReplyDelete
  8. In ultimul timp am folosit de la Bvlgari Jasmin Noir , dar am momente cand folosesc Gucci Guilty si altele , depinde de stare :D dar acestea doua in moemntul de fata sunt preferatele mele :D

    pupici

    ReplyDelete
  9. imi plac toate, sunt adepta parfumurilor dulci!

    Insa preferatul meu ramane vip, carolina herrera

    ReplyDelete
  10. Buna Sandra, foarte interesanta postarea despre parfumuri,momentan parfumul meu favorit este Daisy de la Marc Jacobs, un parfum de care m-am indragostit din prima clipa, perfect pentru primavara . Nici eu nu pot fi fidela unui singur parfum si definitiv le alternez in functie de anotimp.Imi place si mie parfumul Nina ,proaspat perfect pentru vara. Il am si pe Lady million pe care il folosesc doar iarna, pentru ca este extrem de dulce . Am testat si eu de curand parfumurile Escada , mi-au placut foarrrte mult toate, vroiam sa te intreb cat timp persista pe piele .Te pup (Ana)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imi cer scuze Ana ca am omis sa-ti raspund...nu a fost cu intentie!Imi plac mult parfumurile Escada dar sa stii ca nu persista atat de mult ca si Lady Million, de exemplu, de obicei cele mai dulci isi pastreaza mai bine mirosul. Dar merita incercate, miros demential toate. Eventual ia-le in varianta mica( de poseta)sa vezi care iti place mai mult:) te pup si imi cer scuze ca iti raspund acum.

      Delete
  11. Preferatele mele pana acum sunt Lady Million si Diamonds,insa abia din iarna le am.Pentru vara prefer aromele mai fresh,mai proaspete asa ca o sa plec in cautare :)

    ReplyDelete
  12. Bun articol, eu merg mai mult pe cele citrusice, nu imi plac astea dulci pe mine, la altii le miros, dar mie-mi dau senzatia de sufocare. Da in fine fiecare cu gusturile lui. Merci ca te-ai impartasit cu noi!

    ReplyDelete
  13. hmmm si eu sunt inebunita dupa parfumuri si nu imi iau nicidata acelasi parfum de 2 ori,imi place sa experimentez tot timpul arome noi;)in momentul de fata pe timp de zi folosesc bvlgari mon jasmin noir(un parfum foarte potrivit pt.vara),pe timp de seara folosesc lancom miracle forever(apropo am primit foarte multe complimente din partea barbatilor pt.acest parfum,pacat ca nu se mai gaseste)iar cand vreau o schimbare il folosesc pe cel de rezerva therry mugler angel(foarte interesant si seducator si acesta):))

    ReplyDelete
  14. Sarutmana domnitelor,
    Încercați L'Heure Bleu, Parure și Iris Ganache de la Guerlain. Sunt niște creații deosebite. De asemenea Love in White de la Creed.

    Nistor Dan Răzvan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.