Dry Shampoo

39 comments
   De cate ori nu vi s-a intamplat sa trebuiasca sa ajungeti in cel mai scurt timp la o intalnire, sa rezolvati ceva sau pur si simplu sa iesiti din casa si parul vostru sa nu arate tocmai fresh? Si daca mai sunteti si una dintre fetele cu par lung care necesita timp mai mult pentru spalare si coafare, sigur timpul este pretios si cele 30 de minute pe care le aveti la dispozitie nu v-ar ajunge. Am o veste buna pentru voi!! Sampoanele uscate sunt cele care ne salveaza parul in orice situatie! Cum? Foarte simplu!Acesta este sub forma unui spray care se agita bine inainte de aplicare iar apoi se aplica la radacina firului de par, asteptati putin si apoi coafati. Puteti sa va coafati parul cum doriti si nu va faceti griji, nu lasa urme pe haine. Compozitia acestuia este special creata pentru a absorbi excesul de sebum, protejeaza scalpul, ofera volum si stralucire ...totul pentru ca parul vostru sa arate fresh in cateva minute! Cine il poate folosi? Oricine doreste un par fresh intr-un timp foarte scurt. Este destinat tuturor tipurilor de par, chiar si celui vopsit. Apropo, pot sa il foloseasca si barbatii, rezultatul este la fel de bun! :)
    Voi ati incercat vreodata ? Ce parere aveti despre ele?



 



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

39 comments:

  1. Da, eu folosesc samponul uscat de peste un an de zile in a 3-a sau a 4-a zi dupa spalat si sunt foarte multumita :D.

    ReplyDelete
  2. ma crezi ca nu stiam de acest sampon. Interesant ;)

    http://www.cristinasurdu.com/

    ReplyDelete
  3. Eu am incercat Batiste,Tigi Rochaholic, Sephora si Balea. Cu siguranta primul este cel mai eficient pentru mine. Sunt curioasa de cel pulbere de la Lush, mi se pare mai economic decat cele de tip spray.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am tot auzit de bine despre Batiste, inca nu l-am incercat. Sa ma anunti daca incerci Lush :D

      Delete
  4. Am folosit si eu samponul uscat de la Balea si cel de la Syoss. Rezultatul este ok, doar ca mi se termina foarte repede produsul, dupa 5-6, maxim 7 aplicari deja e gol. Pe tine cam cat te tine?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu pe cel Syoss nu l-am incercat:) Cum e? Hmmm sincer nu am idee cat ma tine :))) ca nu il dolosesc foarte des:)

      Delete
    2. Pentru urgente este ok. Mi s-a parut ca nu e chiar asa prafos ca cel de la Balea. Poti sa incerci, oricum e super ieftin, vreo 18 lei.

      Delete
  5. Le-am incercat si sunt foarte multumita , il folosesc mai ales dupa ce stau o perioada destul de mare intr-un loc unde se fumeaza si evident paru mi se imbaxeaza , urasccc !!! :)) da samponu uscat e ideal in situatii de genu :D so yes , I`m happy with this shampoo :)))

    pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exact, dupa o noapte de stat in fum isi face bine treaba :)

      Delete
  6. Great Post. Thanks for sharing

    Love Storm

    ReplyDelete
  7. Eram si eu tentata la un moment dat sa folosesc pentru ca deja a doua zi parul meu nu mai arata bine si au fost momente cand nu il mai suportam si ma spalam in fiecare zi, mai ales dc ma duceam undeva.

    ReplyDelete
    Replies
    1. E un mod de a reimprospata rapid parul intr-o situatie de urgenta, in care nu mai ai timp sa te speli :) Eu zic sa incerci, vei fi multumita :)

      Delete
  8. Unde se pot gasi si la ce pret?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Il gasesti aici- http://www.aoro.ro/cosmetice/tigi/tigi-catwalk-session-series-sampon-uscat-pentru-toate-tipurile-de-partransforming-dry-shampoo-250-ml/ sau aici - http://www.aoro.ro/cosmetice/tigi/tigi-rockaholic-sampon-uscat-pentru-toate-tipurile-de-pardirty-secret-dry-shampoo-300-ml/
      Sau poti sa il incerci pe cel de la Balea care costa vreo 12 13 lei si isi face bine treaba!

      Delete
    2. Multumesc, esti tare draguta :*!!

      Delete
  9. eu folosesc samponul uscat de la DM Trend It Up ....si este superrrrrrrr si ieftin..doar 12 lei. chiar isi face treaba ca prin magie. :)
    p.s. iti urmaresc de ceva timp blogul, dar abia acum iti scriu. felicitari pt tot,imi plac outfiturile tale.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc frumos pentru apreciere! Si eu l-am incercat pe cel Dm si chiar isi face treaba pentru pretul pe care il are :)

      Delete
  10. O da..e life saver uneori!!:))
    Batiste e pana in prezent, cel mai bun incercat de mine.

    O seara buna iti doresc, draga mea!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca e! Trebuie sa incerc Batiste, aud numai laude la adresa lui :) te pup draga mea!

      Delete
  11. Eu tot pe cel de la Balea l-am folosit. Sunt multumita de el mai ales pentru pretul care il are. Singurul lucru care nu imi place e ca se termina foaaaarte repede.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Este multumita lumea de Balea :) Datorita faptului ca e un fel de spray-prafos se consuma mai repede ce-i drept.

      Delete
  12. da, ma tenteaza amxim, doar ca mereu uit sa-mi cumpar :/ dar e pe lista mea :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cand iti achizitionezi unul, sa ne spui ce parere ai ! pupici :*

      Delete
  13. Stateam azi si ma uitam la unul Syoss .. dar maine am sa-mi cumpar si eu :) Se mai intampla sa am nevoie de o improspatare :)

    ReplyDelete
  14. Eu zic ca Syoss este cel mai bun dintre astea ieftine pana in 16 lei, le-am testat pe toate(Balea, Swiss O Parr etc). Si nu are mirosul acela de pudra-praf, ci miroase a lamaie :D Dar da, se termina cam repede pentru cineva cu par gras... Am incercat o data si Lush, e bun, dar e mai greu cu aplicarea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sunt curioasa si eu de syoss:) multumesc pentru idee:) miroase a lamaie...yummy

      Delete
  15. Am folosit sampon uscat de la Klorane si e bun dar la un moment dat incepuse sa se irite pielea capului de la el si nu am mai cumparat, poate incepusem eu sa fac alergie sau ceva.Nu il foloseam decat o data pe saptamana cel mult daca vroiam sa aman cu o zi spalarea parului.
    ema

    ReplyDelete
    Replies
    1. din cauza faptului ca au in compozitie talc unele au tendinta de a usca scalpul,astfel exista riscul de a aparea iritatii.Poate vei gasi ceva potrivit pe viitor!pupici

      Delete
  16. Eu am un par foarte fin si folosesc destul de des. Eu zic ca ajuta, insa urmatoarea zi trebuie sa speli parul, pentru ca risti sa ramana pe fir resturi.. si poate arata urat. Mi s-a intamplat, insa foarte rar. cred ca si din cauza ca poate-am pus prea mult :)
    eu sunt in Anglia acum si folosesc niste marci no-name... cu 6 lei ar veni unul.. cand eram in Romania foloseam ceva de la farmacie, in jur de 60 lei... vreau sa spun ca nu am simtit nicio diferenta... :)
    imi cer scuze pentru romanul asta, dar m-am gandit ca ti-ar fi de folos si experienta mea!

    Ai un blog frumos, te urmaresc de mult :)

    Pupici!
    Andra

    http://www.andradorolti.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. multumesc frumos!Esti o norocoasa ca ai gasit un produs bun la un pret pe masura:) te mai astept pe blog.pupici

      Delete
  17. sunt ok pentru parul normal si gras. si asta numai de folosit de urgenta... asa cum ai zis, ca esti pe fuga si arata greasy parul. In rest trebuie musai spalat adevarat :P sa le folosesti sanatoasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da exact, nicidecum nu trebuie sa inlocuiasca spalatul sau sa abuzam de utilizarea samponului uscat. Totusi, pentru momente exceptionale este de ajutor :) pupici :*

      Delete
  18. Vreau de multa vreme sa incerc, am auzit numai pareri pozitive. Mai ales ca am un par extrem de moale,trebuie sa ma spal aproape zilnic :(

    ReplyDelete
  19. Great blog honey! Love it!
    Check out mine when you get a chance! Would you like to follow each other?
    Love from Toronto,

    www.amadeusonthecatwalk.com

    ReplyDelete
  20. Aici pot sa ma pronunt la sigur, redken are cele mai bune sampunuri si conditionere, nu le bate nimeni!

    ReplyDelete
  21. Hei beauty :) . Sa stii ca am incercat si eu samponul uscat. Dupa multe cautari pe interent m-am hotarat sa imi cumpar cel de la Klorane. Am incercat atat cel cu extract de ovaz cat si cel cu extract de urzica. Isi face bine treaba in sensul ca da, absoarbe tot excesul de sebum dar mie mi se intampla de fiecare data sa imi ramana din produs pe par asa ca nu arata tocmai ok, de cele mai multe ori am fost nevoita sa il prind in coada si atunci la ce folos, nu? Am incercat cu peria si cu prosopul uscat sa elimin rezidurile din par dar fara niciun succes din pacate. Poate aplic prea mult produs? Aveti vreun alt mod de a inlatura pudra? Trebuie sa schimb gama? :) Imi placea asta ca nu are conservati, coloranti, sulfati etc , iar cel cu extract de urzica ar trebui sa fie si stimulator in echilibrarea productiei de sebum. Te pup!

    ReplyDelete
  22. Buna fetelor , eu folosesc de ceva timp batiste este foarte bun, in UK se gasesc foarte usor in magazine, la noi in Ro unde gasesc ? aveti idee de un supermarket? chiar si de la o alta firma .
    Mersi

    ReplyDelete
  23. si mie tot cel de la syoss mi se potriveste , in a 3-a zi dupa spalare e perfect

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.