Daily make-up

23 comments
 
      Hello lolvlies, ce mai faceti? Daca tinute v-am tot aratat, astazi am decis sa va arat si ce produse folosesc in fiecare zi pentru machiaj. In ultima vreme tenul meu nu este in cea mai buna forma....sunt una dintre fetele mai putin norocoase, posesoare a unui ten mixt-gras care o mai ia razna ca si acum de exemplu.Asta nu asa fost asa intotdeauna, insa in urma cu un an a inceput sa-si faca de cap:).In fiecare zi dupa ce imi curat tenul, aplic inainte de machiaj fie crema matifianta Ivamat de la Ivatherm, fie Aqua Precise de la Uriage, iar in zona T si pe pometi aplic crema Sebium Pore Refiner pentru inchiderea porilor de la Bioderma. 

   Dupa ce am aplicat crema, tenul este pregatit pentru aplicarea fondului de ten- acum folosesc Teint Idole Ultra 24 Lancome in nuanta 045, de care sunt foarte multumita.Il aplic cu pensula stipple care isi face perfect treaba.Dupa ce am uniformizat tenul, iluminez zona de sub ochi, buzele si arcada cu iluminatorul Touch Eclat Radiant Touch de la Yves Saint Laurent iar apoi aplic pudra Star Bronzer Mineral Mat in nuanta Natural Bronze de la Lancome.La finalul machiajului folosesc Blush-ul Chanel in nuanta 55 IN LOVE pentru machiajul pometilor, insa il mai alternez si cu alte blush-uri in tonuri diferite.

     Imi conturez fata (nu de fiecare data) cu highlighter-ul de la Victoria's Secret,care dupa cum observati are trei nuante, si poate fi folosit si ca bronzer. Acum urmeaza conturarea sprancenelor ( care imi sunt in perioada de crestere, deoarece le vreau mai groase, naturale si mai drepte :) ) cu creionul Astor intr-o nuanta de maro. Pentru gene folosesc un clestisor no name, nici nu mai stiu de unde l-am cumparat,dar inca imi place. Pentru machiajul ochilor cel mai des folosesc un creion negru intens de la Burjois pe care il blenduiesc cu pensula cu buretel.In zilele in care am mai mult timp (si chef) folosesc si farduri, iar pentru asta am caseta de la Victoria's Secret, are farduri,rujuri,blush-uri...pensule,creioane :), perfecta pentru machiaje de zi cu zi. Momentan imi pun in evidenta genele cu rimelul One by One de la Maybelline, dar cel mai mult imi place Collosal. Imi plac rujurile in culori inchise- burgundy, rosu sau mov inchis, sunt in ton cu anotimpul, insa imi plac si cele nude, sau in nuante de roz pal, ce aleg sa port depinde de starea de spirit :)
Care sunt produsele voastre preferate? Ati trecut si voi prin perioade mai "grele"cu tenul, si daca da, cum ati trecut de acea perioada? Va pup si astept parerile si sfaturile voastre :)


SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

23 comments:

  1. :D mmm ce de produse bune :)

    Weekedn placut baby !!!:):*:*:*

    ReplyDelete
  2. Si eu am tenul exact ca si al tau:( Apa termala si crema Cicalfate de la Avene ma salveaza pe mine. Mie mi se pare ca incarca tenul prea fondul de ten pe care il folosesti tu, dar poate tu ai alta tehnica de aplicare.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu folosesc apa termala dar de crema de la Avene doar am auzit, nu am incercat-o.Nu ma mai multumeste nici o crema parca acum...vreau alta.Ce textura are Cicalfate?Este potrivita si pentru tenul gras cu tendinta acneica? Cat despre fondul de ten... mie imi place, spre deosebire de Double Wear de la Estee Lauder, acesta este mai light :) Tu ce folosesti?Ce imi recomanzi?Acesta imi place ca nu-mi lasa tenul lipicios si rezista :)

      Delete
    2. Crema e grasa, mie imi place pentru ca cu toate ca tenul meu e mixt,gras, are tendinta de uscare. Nu produce comedoane in ciuda consistentei cremei care la inceput poate pare dubioasa. E de fapt o crema atibacteriana si reconstructiva, e f buna pentru pielea iritata. Ca fond de ten, eu am tot schimbat, dar acum folosesc healthy mix de la Bourjois, imi place ca nu incarca tenul, si eu il dau peste crema de la avene.

      Delete
  3. Daca incep sa fac o lista cu podusele preferate, nu mai termin 2 zile :)) Si mie imi plac rujurile inchise toamna :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu am enumerat aici doar cateva :))) care le folosesc cel mai des:) Rujurile inchise sunt perfecte pentru anotimpurile reci <3

      Delete
  4. Si eu am trecut vara trecuta printr-o perioada in care tenul meu s-a ingrasat teribil. Mi s-a parut groaznic, nu mai stiam cum sa fac fata, cum sa-l ingrijesc si cum sa aplic produsele de make-up ca sa reziste. :P Ma bucur tare mult ca fata mea si-a revenit la normal in prezent.
    Foarte frumoase produsele tale, eu una habar nu aveam ca VS are si linie de cosmetice...

    Pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey Simo, offff tenul meu s-a transformat brusc, dintr-un ten normal, foarte curat, intr-un ten mixt-gras cu probleme :( am perioade in care e super ok, si il ador, am perioade in care nu-mi vine sa ies din casa, ca si acum de exemplu.VS are si linie de cosmetice :D sunt tare dragute si miros super yummy :) pupici :*

      Delete
  5. Inca o fana Bioderma si Ivatherm ridica mana!
    Da, acuz orasul si poluarea pentru dezastrul care se petrece cu tenul meu. Nu e singurul vinovat insa, caci am tenul gras care-si facea de cap pana sa ii vina de hac gelul spumant de la Bioderma si crema pentru ten gras cu tendinta acneica Ivatherm, fondul de ten Vichy Dermablend plus alte cele recomandate de un medic dermatolog clujean care mi-a devenit tare drag.
    Apropo, blushul are o culoare tare frumoasa si folosesc acelasi rimel ca si tine de care eu sunt tare multumita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe sunt fana Bioderma, dar Ivatherm nu prea :( acum vreau sa-mi iau o crema de fata, cred ca de la Bioderma, parca nu o mai suport asta Ivatherm, si mai am si Akne Syt de la Ivatherm. E tare greu cu tenul gras, si cu tot felul de urcusuri si coborasuri, ba e super ok, ba iti vine sa-ti pui o masca. Dermablendul nu-mi place, parca imi sufoca tenul,nu-l suport pe ten.Ma bucur ca tie iti prieste:) Multumesc, si mie mi-a placut mult nuanta blush-ului,cat despre rimel, imi place si mie mult, dar parca mai mult Collosal :) pupici :*

      Delete
    2. Eu te-as sfatui sa ii dai o pauza tenului, e bulversat. :) Nu aplica nici creme nici produse de make-up pentru cel putin cateva zile si vezi ce raspuns iti da. Macar de dragul variatiei, incearca si cosmeticele naturale, fara chimicale de sinteza...au fost cel mai bun lucru care s-a intamplat tenului meu. :)

      Delete
    3. Kzarinne sa stii ca asa am sa fac, sigur ceva nu-i place tenului meu.:) Ma bate gandul si sa-mi iau ceva crema bio, ai ceva recomandari? :)

      Delete
    4. Sigur, iti recomand calduros cosmeticele 100% Pure, au o compozitie foarte faina, elaborata, exclusiv naturala (citeste ingredientele, o sa-ti placa :) ) si au o gama special dedicata tenului mixt/gras, ce cuprinde spuma demachianta, lotiune tonica si crema hidratanta.

      Pentru hidratare, dar fara side effects, ai putea de asemenea incerca un produs basic, dar cu proprietati excelente, uleiul de jojoba, care are o compozitie similara cu cea a sebumului uman - dintre uleiurile vegetale consider ca acesta si cel de cocos sunt cele mai compatibile cu pielea.

      Produsul de curatare este de asemenea foarte important, daca e prea dur si deshidrateaza tenul, il pacaleste sa produca sebum in exces pentru a se rehidrata. Spre exemplu eu folosesc cu rezultate excelente the oil cleansing method, fara sa mai apelez la sapun sau geluri de curatare.

      Exista foarte multe cosmetice bio disponibile, inainte de a le alege, studiaza ingredientele si opteaza pentru cele curate, pentru ca sunt si "neortodoxe", bio doar cu numele. :)

      De cele mai multe ori, atunci cand tenul nu mai este agresat de substantele dure din cosmetice, rasufla usurat si se reechilibreaza, dar poate fi nevoie de cateva incercari pana sa isi gaseasca produsele naturale potrivite, fiindca nu exista o reteta universal valabila.

      Sper sa le incerci si sa obtii rezultatele dorite, eu cunosc foarte multe "povesti de succes", inclusiv a mea, la acest capitol. :)



      Delete
    5. Iti multumesc frumos pentru sfaturi si pentru ca ti-ai dat cu parerea...acum ii dau o perioada de ragaz tenului sa vedem ce face...si apoi am sa ma orientez spre ceva cat mai bun pentru el.:) O duminica minunata!

      Delete
    6. Perfect! :) O duminica minunata iti doresc si eu. :)

      Delete
  6. pentru ten mixt/gras - eu folosesc Dramatically Different Gel si Acne Solutions Moisturizer Oil-Free de la Clinique. Foloseam si eu Bioderma, insa Clinique imi place mai mult. In viitor voi incerca Shiseido.

    Cat despre fondul de ten..eu momentan folosesc Double Wear si exact cum ai spus si tu, e cam greoi (plus ca flaconul nu e prea user-friendly). In paralel, folosesc si bb cream de la Lancome, Hydra Zen, insa am observat ca imi incarca putin tenul. Spui ca Teint Idole e ok pentru ten gras? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu inainte sa merg la dermatolog am vrut sa-mi iau dramatically gel de la Clinique.Am fondul de ten Even Better de la Clinique, dar desi e nuanta 05 neutral parca imi face tenul roz :)) Folosesc Bioderma la recomandarea dermatologului si imi place mult :) Double Wear il folosesc iarna, dar e super greu, acopera foarte bine.BB cream nu am incercat decat cele Garnier si imi plac :) Mie imi place mult Teint Idole al meu e Ultra 24 dar din cate stiu este si varianta simpla Teint Idole :) se pastreaza foarte bine pe ten :) Eventual testeaza in Sephora :) sa vezi ce parere ai. pupici

      Delete
  7. Sunt curioasa, de unde iti procuri produsele VS? Sunt innebunita doar uitandu-ma efectiv la ele.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello Rozina, produsele VS le-am comandat de pe site-ul lor din Sua, impreuna cu alte produse :) Imi plac si mie muuuult <3

      Delete
  8. Hello,
    in primul rand vreau sa te laud pentru blog-ul tau, l-am descoperit de cateva luni si de atunci m-am "abonat" ;)). Sunt in asentimentul tau in ceea ce priveste problema cu tenul. Am umblat la dermatolog si am facut diferite tratamente cu laser si diverse aparaturi. Am luat inclusiv faimosul Roaccutaane( pe care sincer nu-l recomad, este foarte nociv pt organism). Sunt bucuroasa insa ca tenul meu s-a refacut in proportie de 90% si asta in mare parte datorita produselor dermato-cosmetice pe care le folosesc acum : Gel de curatare de la Bioderma sau CLeanance-ul de la Avene, Apa termala de la Avene, Bioderma-Sensibio H2O- demachiant), Bioderma : Sebiun hydra- crema hidratanta, o folosesc rar pe timpul iernii sau cand imi simt tenul uscat), Bioderma: Sebium ser( ser pt refacere cicatrici post acneice). Acest ser in alternez cu crema peeling Glyco-A de la Isys Pharma de care pot sa spun ca sunt cea mai multumita, e SUPER!. Mai folosesc din cand in cand Fucicort pentru "monstruletii" care imi ies si mai pun o crema care se numeste Brevoxyl si e foarte buna( cel putin la mine a functionat):P. fond de ten folosesc de la Yves Roche, mie una imi place mult cum uniformizeaza tenul si acopera bine , plus ca nu incarca tenul. :)
    Sincera sa fiu mai sunt tentata sa incerc produse noi, mi-am luat gelul abraziv de la Johnson & Johnson pentru puncte negre si mie una nu imi este tocmai potrivit. Poate sti un alt produs abraziv sa imi indici si mie ?! :D O zi frumoasa!

    ReplyDelete
  9. Buna Sandra! Foarte bune produsele folosite pentru make-up. Vin si cu un anunt, am 2 pensule Real Techniques de vanzare( Powder Brush si Blush Brush)noi, sigilate. Daca esti interesata sau stii pe cineva interesat, te rog sa-mi scrii la nomoredaruma@yahoo.com. Merci!

    ReplyDelete
  10. Heeey, şi eu am sprâncenele în perioada de creştere :) Din aceleaşi motive: le vreau mai groase şi mai naturale. Am mai făcut asta la un moment dat, dar parcă acum mi-e şi mai greu să mă abţin de la a băga penseta în ele! Good luck :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.