Studs studs studs

29 comments
   Pentru ca pantofii acestia au o poveste speciala...merita sa le acord putina atentie.Au aparut la Zara in varianta nude pe la mijlocul verii daca nu ma-nsel, si super incantata ca am gasit 38 i-am si luat.A fost dragoste la prima vedere.Siiiiii.....i-am purtat o data, iar a doua oara am avut o surpriza...neplacuta...mi s-a rupt tocul in doua.Si normal, nu mai erau altii, asa ca am ramas cu gandul la ei. Mare mi-a fost mirarea cand i-am vazut in varianta pe negru toamna aceasta. Acum sunt in posesia mea si ii ador :) Voi ce parere aveti?




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

29 comments:

  1. deci stai ca sa inteleg... ti-ai luat pantofi de la Zara , i-ai purtat o data si a doua oara s-a rupt tocul in 2??? Si acum ti-ai mai luat o pereche? why oh why would u do that? :))

    imi plac blugii de mor, vreau si eu unii asa, de unde ii ai ?

    te pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaaa, mi-am luat prin vara cred pantofi fix asa doar ca pe nude, si i-am purtat o singura data apoi mi s-a rupt tocul in doua fix in mall, noroc ca avea material peste el,si nu au ramas doua bucati :))))) eram tare!! si acum a aparut varianta pe negru si mi iàm luat iar :)) Blugii sunt de la h&m :) Pupici

      Delete
  2. O tinuta casual minunata, sa-i porti cu placere pe frumosii pantofi si sa ai parte de ei mai mult decat ai avut parte de cei nude.Te pup si sa ai o zi plina de soare :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc frumos :*:* sa fie cum zici! Sper sa nu patesc la fel !!

      Delete
  3. Wow, you look absolutely gorgeous! I love this bf-chic look! The bf jeans is perfect, nice shape. Stunning together with the top, blouse and awesome jacket!! And I love that bag!! Obsessed with fringes here! :)

    XOXO from the Netherlands,
    Lucia

    ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

    http://luciafloresdesigndiary.blogspot.com

    PS: I'm having an INTERNATIONAL giveaway for one customized designer bracelet! If you would like you can ENTER HERE!

    ReplyDelete
  4. I like the jacket! very nice! kisses!

    ReplyDelete
  5. Sunt foarte frumosi pantofii! Imi place mult geaca.
    Weekend placut!

    ReplyDelete
  6. Sunt frumosi, dar de ce ti s-a rupt tocul primilor? De multe ori Zara are si incaltaminte de calitate indoielnica, din pacate.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! Pur si simplu s-a rupt, banuiesc ca aveau defect din fabrica, sau pur si simplu calitatea unor produse, cum zici si tu :)

      Delete
  7. Gecutza imi place cel mai mult!:x si pantofii sunt frumosi,dar eu nu i-as fi mai luat dupa acea experienta. Am auzit ca incaltamintea Zara nu e de calitate...

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Mi-au placut foarte mult:) am "'suferit"' dupa primii, de aceea mi i-am luat iar :) Sa stii ca unele produse nu isi justifica pretul ...

      Delete
  8. ii ador pur si simplus <3 , iar patania ta cu prima pereche , a fost .... :))) oricum ma bucur ca i-ai achizitionat pe astia :D sa speram ca nu vei mai pati nimic :)

    kisses

    ReplyDelete
  9. Ah, ce imi place look-ul asta! Perfect!

    ReplyDelete
  10. Suuunt superbi! Imi place cum iti sta parul bby <3

    ReplyDelete
  11. Foarte cool tinuta! Imi place tare mult! :)

    ReplyDelete
  12. Sunt superbi pantofii, sa-i porti cu placere. Pacat de cei nude, cred ca si aceia erau superbi. te pup :* :*

    ReplyDelete
  13. tatuajul ala mic si discret imi place:d

    ReplyDelete
  14. Jeanşii arată foarte cool în combinaţie cu pantofii cu toc şi studs.
    Ai nişte ochi foarte frumoşi.

    www.zadinblog.com

    ReplyDelete
  15. Eh pantofii ca pantofii..dar jeaca asta e superbaa!!

    http://ana.ciorici.com

    ReplyDelete
  16. parereanmea este ca pantofii zara superbi, dar sunt facuti dintr-un material foarte prost. cel putin in ultimi 2 ani sunt aproape numai porcarii. Am unii superbi pe care inca nu ii pot arunca pentru ca ii iubesc prea mult, dar talpa s-a rupt efectiv in 2. La amandoi!

    Dar in acelasi timp, am o pereche de pantofi zara cumparati acum 4 ani, care sunt foarte solizi! nu au nimic dupa atata timp

    ReplyDelete
  17. Si am uitat sa spun ca exact azi se plangea o colega de munca de tocul rupt de la pantofii zara.

    ReplyDelete
  18. Love your boyfriend jeans! Sunt superbi!

    ReplyDelete
  19. nu-mansel ?!?!?!?! cred ca e corect asa: nu ma-nsel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evident ca asa este corect...nu ma-nsel, insa se mai intampla sa scriu pe graba si sa corectez si atunci imi lasa cratima aiurea...din neatentie, nu din prostie am scris asa. Iti multumesc pentru observatie, am corectat! :)

      Delete
    2. nu din rautate ti-am atras atentia ... din postarile tale mi-am dat seama k nu esti doar frumoasa...esti si desteapta! doar ca m-am gandit k ar fi bine sa nu ramana greseala aia acolo ... sare in ochi! scuze daca te-a ofensat! succes pe mai departe !

      Delete
    3. Nici vorba de rautate :) apreciez intentia ta! Ma bucur ca mi-ai atras atentia :) Nu se pune problema de ofensa. Multumesc!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.