LAYERING pentru zile reci de ianuarie

1 comment








Stiti deja ca nu-mi place frigul dar uneori mi se face dor de zapada si iarna, mai mult de dragul paltoanelor, pe care stiti deja cat de tare le iubesc. 
N-am fost niciodata persoana pe care sa o vezi infofolita pana-n gat, cu bocanci, cizme si pulovere super groase. Imi plac, imi place sa le port asa...de dragul iernii insa nu sunt preferatele mele :)

Asadar, cumva trebuie sa infrunt iarna iar metoda mea preferata de a nu ingheta de frig este LAYERING-UL = suprapunerea de piese vestimentare care creaza practic mai multe straturi de haine, aceasta fiind o buna metoda de a te proteja de frig, atat in tinutele de zi cu zi cat si atunci cand faci drumetii la munte. 

Pentru mine este cea mai buna metoda de a obtine tinute calduroase si cool chiar si in sezonul rece. 
In ceea ce priveste layering-ul, ne putem juca cu suprapuneri atat din punct de vedere cromatic dar si in ceea ce priveste textura materialelor.

Este cunoscut faptul ca hainele din materiale, fibre naturale, sunt cele mai prietenoase cu pielea noastra si bineinteles, ofera un confort sporit. De asemenea, acestea se comporta si mult mai bine pe o perioada mai lunga de timp. 

Am ales sa suprapun doua jachete tip camasa pe care le-am purtat cu una dintre perechile mele preferate de pantaloni albi. Bocancii Dr.Martens si geanta Pinko au completat perfect look-ul.

Hugs,

Sandra 













OUTFIT:

Hat// Parfois
Jacket// H&M
Shirt// C&A
Jeans// Mango 
Tshirt// Zara
Boots// DR. MARTENS
Bag// PINKO 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.