MUST HAVE: O pereche de loafers clasici, ii porti cu orice si nu se demodeaza niciodata

Leave a Comment










Mereu am fost de parere ca in primul rand trebuie sa ne construim garderoba incepand cu piesele basic, piesele clasice, cele pe care le putem integra in cat mai multe tinute, care practic nu se demodeaza niciodata si care ne salveaza in multe situatii, cand nu stim ce tinuta sa alegem. 

Este mult mai usor sa purtam piesele in tendinte daca avem deja o baza in garderoba noastra, astfel ca ne va fi si mai usor sa construim tinute diferite si sa gasim inspiratie pentru a integra culorile care sunt in trend sau print-urile. 

De data aceasta vreau sa vorbim despre LOAFERS - adica o pereche de MOCASINI clasici. 
Eu imi doream de foarte multa vreme acest model de Loafers de la GUCCI - Jordaan Leather Loafer, in varianta clasica din piele neagra. In garderoba mea se mai regasesc si alte modele de mocasini insa acestia erau pe WISHLIST-ul meu pentru garderoba de primavara. 

Sunt din piele de foarte buna calitate, extrem de comozi si arata bine in absolut orice tinuta. Eu port in mod obisnuit marimea 38 insa am cumparat marimea 37.5. Din fericire i-am cumparat din magazin, asadar i-am putut si proba. In mod normal, daca as fi comandat online cel mai probabil as fi cumparat marimea mea obisnuita, adica 38, insa fiind din piele si avand calapod de IT (made in ITALY) marimile sunt putin mai mari.  
Mie imi vin perfect cei 37.5 si vreau sa va spun ca la lungime nu era mare diferenta in marimea 38 si marimea 37.5 dar diferenta era la calcai, mie cei 38 imi erau putin largi si cei din magazin mi-au recomandat 37.5 si sunt PERFECTI! S-au mulat perfect pe piciorul meu si sincer va spun, nu-mi mai vine sa ies din ei :) 

Sunt absolut PERFECTI! Extreeeeem de comozi! 
Vreau sa mai stiti ca daca nu aveti ocazia sa ii cumparati din magazin, ii puteti comanda ONLINE direct de pe site-ul lor si aveti FREE SHIPPING AND RETURNS!  -  www.gucci.com

I-am purtat cu o pereche de jeansi albi si o maleta neagra. Am adaugat, of course, unul dintre trench-urile mele preferate si o bereta - inca am ramas pe aer parisian dupa excursia la Paris :) 

Urmeaza si alte articole pe blog din seria BASICS!

Hugs,
Sandra 













OUTFIT:

Beret// H&M
Trench coat// Zara
White jeans// Parfois
Turtleneck// C&A
Loafers// GUCCI - Shop here
Sunglasses// H&M 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.