C&A Spring/Summer 2016 Collection - Bucharest - event & fashion trip

3 comments










 Saptamana mea incepe cu gandul la vacanta, la soare si caldura. E drept ca ador toamna, insa primavara si vara sunt de departe anotimpurile care ma readuc cu totul la viata. Dupa cum bine stiti, saptamana trecuta am fost intr-un short trip la Bucuresti si nu asa de capul meu, ci pentru a admira piesele C&A din Colectia Primavara/Vara 2016. 

Dupa experienta berlineza de anul trecut, unde am patruns cu adevarat in Universul Exotic - The Journey, iata ca touch-ul exotic al noii colectii C&A a reusit sa ma recucereasca si la Bucuresti.  Annart Gallery s-a transformat pret de cateva ore in locul ideal de vacanta mai ales pentru pasionatele de fashion. 

Tonurile marine si print-urile inspirate din cultura diferitelor popoare, nuante metalice de bronz, auriu sau argintiu, au condimentat perfect piesele din noua colectie. Moroccan Journey, Aquatic, Travel si Denim sunt doar cateva dintre temele care se regasesc in aceasta noua colectie si care impreuna alcatuiesc un tablou exotic de vacanta.

M-au cucerit detaliile metalice imbinate cu printr-uri aztece, materialele cu aspect umed si croielile fluide dar mai ales piesele statement, din denim, care nu trebuie sa lipseasca din garderoba noastra in urmatorul sezon.

 Gasiti inspiratie pentru tinutele voastre dar si noutatile C&A pe Instagram - @ca si pe pagina oficiala de Facebook - C&A 

 Mai multe poze de la eveniment gasiti - AICI

Alexandru Don a surprins ataaaat de bine atmosfera de le event in acest video cool. 
Press PLAY :) 





Una peste alta, trip-ul la Bucuresti a fost un girls trip super cool. In ciuda celor cateva ore bune de condus, am fost plina de energie, fericita sa ma revad cu oameni dragi, sa socializez si sa-mi doresc sa mai fi ramas cateva ore bune in Bucuresti. 
Drumul spre Cluj a fost o adevarata nebunie, nu mai era mult si cei de la Snapchat ne stergeau definit accounturile :)) 

Apropo, ne vedem pe Snapchat: sandrabendre


Am purtat:

Palton// Raquette
Camasa// Zara
Jeansi// Zara
Pantofi// Musette 
Poseta// Zara







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. foarte tare! :)
    Astept si eu sa vina primavara... abia astept!

    ReplyDelete
  2. Sunt o clienta fidela C&A asa ca probabil ca o sa ma bucur si de aceasta colectie. :)

    ReplyDelete
  3. awesome collection! great event!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.