What's in my bag?

16 comments
   Poseta unei femei, plina de tot felul de lucrusoare utile si mai putin utile, ce nu gasesti oare intr-o poseta?:)) De la rujuri, agenda, guma de mestecat, chei si telefon, pana la plasturi, crema de maini, blush si altele. Si daca tot vorbim de ce avem in geanta, m-am hotarat sa va arat ce am eu de obicei.

1.Sa incep cu telefonul mobil care nu-mi lipseste niciodata din poseta si cred ca nici voua. Si pentru ca mereu il pun la intamplare imi doresc o carcasa super draguta, aveti idee unde o gasesc? 
2. Cheile de la casa si de la masina fara de care evident ca nu am cum sa ies din casa :)
3. Agenda unde notez trebusoarele pe care le am de rezolvat.
4. Am mereu cu mine servetele, atat umede cat si uscate si cativa plasturi, in cazul in care ma jeneaza pantofii.
5. Crema de maini este vitala, mai ales in aceasta perioada. Acum o folosesc pe cea de la Apivita, o recomand.



6. Portofelul in care am pe langa bani si carti de vizita si un pachet de servtele absorbante pentru sebum de la Elf care isi fac foarte bine treaba, asta in cazul in care aveti tenul cu tendinta de ingrasare.
7. O pereche de ochelari de soare si sa speram ca primavara nu se mai lasa asteptata.
8. Un mini parfum musai sa aveti in poseta, eu il am pe cel Tresor de la Lancome.
9. Trebuie sa aveti mereu cu voi un un ruj si un gloss. Eu am un ruj nude-roz nuanta 130 Peach Juice de la Maybelline si un gloss intr-o nuanta inchisa, Dior Addict nuanta 982.
10. Pentru ca am tenul gras am mereu cu mine o pudra si am ales-o pe cea de la Lancome- Star Bronzer Mineral mat, care pe langa faptul ca matifiaza este si bronzanta pe care o aplic cu o pensula Kabuki de la Sephora.

11. Sa nu uit de aparatul foto care trebuie sa imi fie mereu la indemana- Canon EOS 650D.
12. Si pentru ca tenul meu trebuie sa arate mereu fresh, ma ajuta Blush-ul Chanel Joues Contraste in nuanta 55 IN LOVE. 
13. In geanta mea mai gasiti si un pachet de guma de mestecat si cateva elastice de par pentru ca de multe ori se intampla sa nu-mi mai suport parul desfacut :) 



   Sunt foarte curioasa voi ce aveti in geanta si care este obiectul fara de care nu iesiti din casa? Am uitat ceva sau aveti vreun sfat pentru a mai adauga ceva in geanta mea? 



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

16 comments:

  1. buna ideea cu pudra...si eu am tenul gras, uneori..e mai ciudat el :))

    Pupici,
    Andra

    http://www.andradorolti.com/

    ReplyDelete
  2. f dragutz postul tau :)
    Anca O.

    ReplyDelete
  3. cute post, very inspiring. xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  4. destul de multe , dar folositoare :) eu nu mai port tot dupa mine , de cativa ani am probleme cu umerii , din cauza gentilor grele din timpul facultatii . doar strictul necesar , portofel , crema de maini , balsam de buze , chei

    ReplyDelete
  5. Unde mai incape si camera?:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ii fac loc :))) musai sa incapa :) nu am mereu cu mine pudra si blush-ul de exemplu, doar cand tenul meu isi face de cap :)

      Delete
  6. ma bucur de faptul ca apreciezi rujurile Maybelline , sa stii ca este singurul ruj pe care il recumpar iar si iar.....am eu o nuanta 455 parca , un corai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. coco sa stii ca imi place muuult si am in plan sa-mi mai cumpar <3

      Delete
  7. Din geanra mea nu lipseste niciodata telefonul. Oricat de ciudat ar suna, nu-mi vad viata fara el, ma simt pe cat se poate de pierduta in spatiu. In ultimul timp am inceput sa port mini ipad-ul in geanta, am decis sa salvez padurea si sa imi trec programarile in ipad si sa renunt la agenda, in cele din urma ipad mini are exact marimea unei agende. Nu plec niciodata de acasa fara o sticla de apa plata, m-am obisnuit ca de fiecare data cand deschid geanta si vad sticla de apa, sa beau putin. Tot timpul am in geanta castile pentru telefon, umblu foaaaaarte mult pe jos, am renuntat la mersul cu masina si cu tramvaiul, asa ca... trebuie sa ascult muzica in timp ce merg pe jos, altfel ma plictisesc groaznic :-)) . Cam astea sunt tot timpul la mine in geanta, restul, variaza.... depinde de unde merg, sau ce fac.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalia sa stii ca nici eu nu pot pleca fara telefon :)) ai mare dreptate cu ipadul, imi tot planuiesc si eu sa inlocuiesc agenda cu el daaaaar parca imi e la indemana agenda:))) Te felicit pentru faptul ca ai mereu cu tine apa si te hidratezi, este cel mai bun lucru! Si in geanta mea se afla tot felul de chestii, depinde de unde merg si ce fac cum ai zis si tu. te pup :*

      Delete
  8. Chiar e buna ideea asta cu plasturii pentru pantofi!

    www.peach-punch.com

    ReplyDelete
  9. Si eu credeam ca doar geanta mea e un Turn Babel :) Eu nu ies din casa fara bani sau card :)

    ReplyDelete
  10. ce dragut! eu am de toate in geanta, numai ce-mi trebuie nu :/

    ReplyDelete
  11. Yuhuuu...dacă aș face o postare de-asta cred că s-ar cruci toată lumea câte chestii pot să am prin geantă. :))

    ReplyDelete
  12. carcase dragute gasesti pe pagina de facebook Dress Up Your Phone :D

    ReplyDelete
  13. Sincer nu-mi place sa port genti mari, prefer cele mici, pe umar sau gen plic... de aceea nici nu-mi umplu geanta cu prea multe. Tot ce am in geanta este: telefon, portofel, chei, servetele uscate/umede, guma si ruj.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.