Idei de cadouri pentru 8 Martie

19 comments
    Primavara si-a intrat oficial in gratii desi iarna isi mai face simtita prezenta mai ales dimineata si seara. Aceasta aduce cu ea frumusetea ghioceilor, razele tot mai calde ale soarelui dar si ziua de 8 Martie- Ziua Femeii, a mamei, a iubitei, a surorii, a tuturor femeilor. Ziua mamei se sarbatorea inca de pe vremea zeilor din Olimp cand exista un festival dedicat mamei. Mai presus de orice cadou material sunt gesturile, cuvintele si vorbele frumoase pe care le daruim si le primim.
     Baieti, va puteti surprinde iubita cu o declaratie de dragoste, cu un bilet la film, o comedie ar fi perfecta sau alegeti un ulei de corp aromat si relaxant pentru masaj, dupa o zi lunga la munca sigur va fi cea mai frumoasa surpriza.

 Daca este pasionata de machiaj va fi fericita sa ii oferiti un set de cosmetice sau o trusa de machiaj, pentru ca toate femeile iubesc cosmeticele la fel de mult ca si hainele :)  Pregateste-i mancarea preferata si luati cina impreuna, ce poate fi mai romantic? O puteti surprinde cumparandu-i dulciurile preferate, o pereche de cercei pe gusturile ei sau poseta de care va tot povestea :)



    Aaaaa si sa nu uitam de tinute , asta pentru cei care aleg sa ia cina la restaurant, sa iasa la o piesa de teatru sau la un film.
Pentru o cina in oras cu iubitul alegeti cele mai inalte tocuri, un ruj rosu si o rochita in care sa va simtiti cat mai confortabil. Nu uitati de parfumul preferat care va caracterizeaza, fiind astfel inconfundabila!


Daca alegeti sa va petreceti seara la un film, e musai sa alegeti o tinuta lejera, o pereche de jeansi boyfriend si o pereche de pantofi metalizati merg de minune impreuna.


Pentru o seara la teatru alegeti o tinuta cu note elegante, mizati pe o fusta intr-o culoare de verde smarald si o pereche de pantofi cu toc sau de ce nu, o pereche de pantaloni de piele si un palton cu imprimeu animalier.


Daca preferati sa mancati prajitura sau o inghetata, apoi sa va plimbati pana seara tarziu in parc, o pereche de sneakersi comozi sunt aliatii perfecti! 

Pentru alte evenimente alegeti tinute in ton cu locatia, cu tema evenimentului, dar in acelasi timp tinute care va reprezinta.







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

19 comments:

  1. P.s. da un share si catre partea masculina :)))

    ReplyDelete
  2. ce colaje dragute. xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  3. frumoase ideile si outfiturile prezentate ;)



    http://www.cristinasurdu.com/

    ReplyDelete
  4. Ce idei geniale ! Super bun postul asta my darling?:-D kisses :*:*:*

    ReplyDelete
  5. Great post <3 imi plac toate seturile :)

    http://cappuccinoandstyle.blogspot.ro

    ReplyDelete
  6. Wow Sandra toate combinatiile realizate sunt suuper!Nu stiu care imi place mai mult. Ma bucur ca ai ales sa ne prezinti o asa mare varietate de tinute. Cu siguranta o sa ma inspir din toate!
    Pupici Deea,
    http://thelovelydarlings.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  7. Multumim de inspiratie !! Ai putea face un post despre home decor, sa ne arati putin camera ta/cum ti-ai decorat casa ? Sunt foarte curioasa, mai ales din ce am vazut in videoul tutorial.. Pup!

    ReplyDelete
  8. ce chestie...azi am cautat uleiul acesta in farmacii si nu l-am mai gasit...eu il folosesc pentru par , este nemaipomenit !
    poate stii unde se mai gaseste ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Coco uleiul de corp il gasesti aici-http://www.aoro.ro/search.asp?EXPS=nuxe
      Pupici :*

      Delete
  9. eu ma multumesc cu toate:))) glumesc, imi place stilul tau, deci nu m-as putea decide care imi place mai mult

    ReplyDelete
  10. Hello I am so delighted I found your website, I really found you by accident, while I
    was looking on Digg for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thanks a lot for a incredible post and a all round interesting blog (I also love the theme/design),
    I don't have time to go through it all at the minute but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the awesome work.

    Visit my web page - louis vuitton spring collection

    ReplyDelete
  11. Thanks for sharing such a good thinking, post is nice, thats why i have read it entirely

    Here is my weblog: louis vuitton bag

    ReplyDelete
  12. Ulei de masaj sounds perfect <3

    ReplyDelete
  13. Interesanta postarea.Mi-ar placea sa primesc ceva in dungi♥

    ReplyDelete
  14. Imi plac mult outfiturile, cat despre uleiul de corp, eu il am pe cel de la Avon, care iti schimba total dispozitia. Imi place mult blogul tau. Poate ai timp sa treci si pe la mine : http://blackcatsbeautyblog.blogspot.ro/ .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.