Cum ne pregatim tenul pentru primavara?

10 comments
   Daca despre parfumuri, haine, accesorii, pantofi si produse de machiaj am tot vorbit, acum a sosit randul produselor pentru ingrijirea tenului. Si pentru ca primavara ne bate la usa aducand cu ea schimbari de temperatura, tenul nostru trebuie sa primeasca mai multa atentie. La fel cum ne schimbam garderoba, hainele mai subtiri luand rapid locul celor tricotate, voluminoase si groase, in aceeasi masura trebuie sa avem grija si de tenul nostru sau de par. Stim ca frigul favorizeaza deshidratarea tenului astfel odata cu aparitia primaverii este recomandat sa facem gomaje, tratamente de hidratare si de curatare a tenului pentru a-i conferi stralucire si luminozitate.


   Eu intentionez sa fac cateva sedinte de microdermaabraziune, aceasta are rolul de a inlatura celulele moarte, este de fapt o metoda controlata de exfoliere in profunzime, realizata intr-un cabinet dermatologic sau cosmetic.Nu este dureroasa si se efectueaza cu un aparat folosind microcristale.Aceasta confera tenului luminozitate, inlatura petele superficiale si liniile fine, curata in profunzime porii, stimuleaza circulatia si imbunatateste tonusul pielii.


   Pe langa tratamentele realizate in saloanele de cosmetica sau in cabinetele dermatologice este indicat sa aplicam tenului tratamente si acasa. In acest sens exista diferite masti si creme exfoliante destinate fiecarui tip de ten cu problemele specifice. Sunt foarte usor de folosit si este recomandat sa aplicati tenului saptamanal diferite tratamente pentru a avea mereu un aspect uniform si fresh.



   De asemenea, va recomand sa va acordati o zi doar pentru voi in care sa va faceti programare la salon pentru un masaj facial, tenul vostru ar fi cel mai fericit sa-i faceti un asemenea cadou :)Cel mai important lucru este sa nu uitati de hidratare, alegeti masti care sa satisfaca nevoile tenului vostru, le gasiti intr-o multitudine de arome, de la ciocolata, menta, miere, piersica, pana la cele mai putin frumos mirositoare cum sunt cele de argila sau castravete.



Voi  cum va pregatiti tenul pentru venirea primaverii? Aveti anumite produse preferate pentru exfoliere sau hidratare? Astept sfaturile , experientele si parerile voastre!


SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. Eu relativ recent am devenit fana argilei cosmetice. Imi placela nebunie si o folosesc in toate combinatiile posibile. :)
    Pupici

    ReplyDelete
  2. Eu planuiesc o microdermoabraziune si o masca cu aur. Interesanta postare. Pupici

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  3. eu incerc mai mult din interior , incerc o detoxifiere a organismului , legume fructe , bineinteles si masti , dar homemade !

    ReplyDelete
  4. Foarte buna ideea acestui post, trebuie sa ne mai aducem aminte si de tenul nostru si sa ne ingrijim de el :) sa il facem sa radieze :P Momentan folosesc masca cu argila pe care o folosesc o data pe saptamana :D

    pupici baby :***

    ReplyDelete
  5. Ai dreptate cred ca urmatorul cadou care mi-l fac e la salon :D

    ReplyDelete
  6. parca simt nevoia de un tratament acum ca ti-am citit postul!!
    te pup

    ReplyDelete
  7. What's up, this weekend is good for me, as this occasion i am reading this wonderful informative article here at my house.
    My page: opening of louis vuitton

    ReplyDelete
  8. Mi-a atras atentia procedura de microdermabraziune si fiindca sunt din Cluj mi-ar prinde bine sa-mi spui unde as putea efectua o asemenea interventie:) Ma gandeam sa incerc la salonul Vogue, dar nu stiu daca fac si asa ceva..

    ReplyDelete
  9. Buna Oana, sa stii ca microdermaabraiunea este o procedura potrivita pentru a ne curata tenul. Eu am incercat doar la cabinet de dermatologie- DermaVision. Dar poti sa mergi oriunde, doar sa lucreze curat si sa ai incredere :) Nu stiu daca la Vogue fac micro :) pupici

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.