Haircare products

16 comments
     Buna dimineata dragele mele! Cum v-ati inceput ziua?Eu tocmai savurez un fresh rece de portocale, super delicios! Astazi vreau sa va prezint produsele mele pentru ingrijirea parului.Recunosc, la acest capitol nu stau foarte bine,in sensul ca nu am o gramada de produse de styling insa intentionez sa imi mai achizitionez cate ceva.


1. Cu ce sa incepem daca nu cu samponul? Acum folosesc Samponul Moisture Recovery de la Joico de care sunt multumita.Isi face treaba foarte bine,curata scalpul si lasa parul curat si moale.Nu este nevoie de o cantitate mare pentru ca masat bine face spuma suficienta pentru intreg parul.Pont-eu nu folosesc niciodata apa foarte calda cand ma spal pe par,calduta sau cat mai rece.Astfel nu mi se murdareste scalpul atat de repede si se inchide cuticula,pastrandu-se mai bine luciul natural.Folosind apa foarte calda parul se deshidrateaza si mai mult, devinde casant si are un aspect neplacut.Pentru ca am varianta samponului la 1000 ml deja parul meu este suprasaturat, asa ca intentionez sa mi-l schimb- aveti vreun sfat?

2.Pentru ca oricare dintre noi foloseste si balsam, eu il am pe cel din aceeasi gama cu samponul- Moisture Recovery Conditioner.Dupa ce imi samponez parul de doua ori si masez scalpul finut cu buricele degetelor(nu cu unghiile), limpezesc foarte bine parul si il tamponez cu un prosop dupa care aplic balsamul pe care de asemenea il masez fara sa frec.Atentie, il aplic doar pe lungimea parului.

3.Am ajuns la partea de super hidratare- Masca.Daca va mai amintiti de intalnirea bloggeritelor din Cluj la care am participat,acum va spun ca in pungulita magica plina de chestii delicioase s-a aflat si aceasta masca de par- Wella Brilliance-Treatment for fine to normal coloured hair.Inainte de aceasta masca o foloseasam pe cea de la Joico K-Pak Intense Hydrator -Treatment for dry,demaged hair-Pink Ribbon Edition, despre care am numai cuvinte de lauda, am folosit 3 tuburi fara intrerupere.Mai aveam putin din ultimul tub cand am primit masca Wella, asa ca am decis sa continui sa o folosesc pe aceasta.Vreau sa va spun ca inca sunt uimita de cat de fin imi este parul,nu-mi vine sa cred!!Rar spun despre un produs ca face minuni, dar masca aceasta este absolut fantastica!Si nu doar eu am simtit cat imi este de fin si moale parul,am primit si cateva laude :)
   Cum imi aplic masca? Intotdeauna pe parul curat si zvantat bine cu un prosop,masez usor doar lungimea parului si stau cu ea in par, depinde cat am timp-cat timp  ma spal pe corp sau daca am timp stau asa 10-20 min.Merita sa va achizitionati o masca de calitate, parul vostru va fi cel mai fericit!
  
   Uleiul pentru par- ulei?Da, ulei!Desi scalpul meu are o usoara tendinta de ingrasare, folosesc ulei.Pentru ca a trecut prin mai multe etape de schimbare a culorii- de la brunet, la roscat,saten inchis si alte nuante ciudate, ca in final sa ajung la ombre-ul mult dorit, inevitabil si-a facut aparitia si deshidratarea.Ahhh asta pe langa mijloacele clasice de agresare a parului, pe care cred ca toate dintre noi le folosim-uscator de par,placa,ondulator :)) Uleiul Joico K-Pak Color Therapy Restorative Styling Oil isi merita pe deplin banii.Hidrateaza in profunzime cuticula firului de par, lasa parul hidratat,moale si fin.Se poate aplica si pe parul umed inainte de a-l usca sau pe parul uscat pentru un plus de hidratare si stralucire ori pe varfuri pentru styling. Eu de obicei il aplic cand parul este putin umed si daca simt nevoia la final mai aplic strict pe varfuri.Cat aplic?Pai o pompita pe lungimea parului si poate la final jumatate de pompita pentru varfuri.

   Nu folosesc tot felul de produse de styling desi am in plan sa-mi mai achizitionez cateva pe care le-am ochit!Imi coafez parul cu peria, placa, ondulator si prin alte metode mai putin invazive. Dupa ce mi-l aranjez cum simt nevoia in acea zi folosesc pentru fixare TIGI BED HEAD- Masterpiece Massive Shine Hairspray.Ce spun despre el? Miroase atat de bineeeee...iti vine sa-ti aplici o tona in par...e delicios, miroase a fragute daca recunosc bine mirosul:) sau in orice caz...a ceva foarte bun!Nu incarca parul, nu il lasa tare si nici lipicios.E o investitie buna zic eu.
  Pentru zilele cand plec acasa la Oradea sau undeva in vacanta,am in gentuta aceste variante mini de la Wella-Finishing Spray si Styling Mouse.Sunt practice si isi gasesc usor loc in valiza mea.Spuma nu o prea folosesc dar ramane o varianta rapida de coafare fara mijloace de caldura.

    Fudge Head Shine for a super dry blast of shine!Este un spray pentru luciu- shine shine shine! Il aplic chiar la final, dupa ce parul este coafat si gata de "iesit la plimbare".Pe langa faptul ca si acesta miroase foooarte bine, confera parului un luciu natural fara sa-l incarce.Eu incerc sa-l pulverizez mai mult pe lungimea parului.Este suficient sa aplicati cate "pufuri" pentru ca parul vostru sa straluceasca!
   Voi ce produse preferate aveti?Daca aveti sfaturi sau recomandari astept sa mi le scrieti! Va pup


SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

16 comments:

  1. eu inca sunt in cautarea samponului perfect :)

    ReplyDelete
  2. Interesanta postarea, eu folosesc produse de styling recomandate de stilistul la care merg: Shine spray si protein spray de la label.m. XOXO

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Despre produsele Label.m. am auzit doar de bine! :) multumesc pentru idee!pupici

      Delete
  3. mi-am salvat postarea ta, thx! :*
    eu folosesc produse mai prietenoase bugetului meu, insa am in plan achizitionarea unor produse tratament de calitate mai ridicata, cu toate ca chiar si cu produse de la hofigal, gliss, parul meu arata bine, problema fiind scalpul cu al lui dermatita seboreica care dispare si apare dupa cum doreste.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inainte de a folosi produse profesionale foloseam elseve,l'oreal,gliss, de care eram multumita. Inainte de Joico am folosit Kerastase despre care am numai cuvinte de lauda,sunt foarte bune.Insa daca stai sa calculezi ajungi cam tot la aceeasi bani.Sampoanele profesionale isi fac treaba cu o cantitate mica de produs.Sunt produse destinate scalpului seboreic,kerastase stiu ca au ceva dar cu siguranta si alte branduri. :) Sper sa gasesti produsele potrivite! Gasesti pe net tot felul de oferte:)

      Delete
  4. Toate produsele Tigi Bed Head miros incredibil de "delicios". Si eu am exact fixativul acesta....si miroase a ceva dulce, a ceva f bun <3

    ReplyDelete
  5. Ma bucur mult ca ai facut aceasta postare, ezit de ceva vreme daca sa cumpar sau nu uleiul de la Joico, dar uite ca acum m-am convins. Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca este foarte bun, eu il incalzesc in palma inainte de aplicare si nu ramane deloc uleioasa mana.Ce sa-ti mai spun ca il am de.... Pfuu nici nu mai stiu de cata vreme! Si il folosesc la fiecare spalare si cand mai simt nevoia. O sa te tina mult! Pupici

      Delete
  6. Am auzit mult de produsele Joico, cred ca o sa le incerc pana la urma:) Si Label M iti recomand cu incredere. Oricum parul tau arata minunat!
    Pupici,
    Alexandra

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merita sa le incerci!!:) sigur parul tau va fi mai fericit :*

      Delete
  7. Cred ca le-am incercat pe toate (Loreal, Wella, Kerastase & Joico) - ramai la Joico, sunt cele mai bune. Cu mentiunea ca trebuie sa incerci neaparat uleiul de la Marrocan Oil. E super! :D pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Urmatoarea achizitie va fi sigur Marrocan oil :) sau ceva din gama lor! Au primit tare multe laude si la salon :) abia astept! Mie mi-a placut si Kerastase. Inainte de Moisture recovery am avut gama K Pak care isi face treaba calumea, mai ales dupa atatea schimbari de culoare :) pupici

      Delete
  8. Cate sfaturi bune, Sandra.

    Merci mult de tot. Cautam ceva de genul si acum sunt mai convinsa ce anume tre sa imi iau.

    Pupic

    *_*

    Nico

    www.nicoleta.me

    ReplyDelete
  9. De unde iti cumperi produsele? Ai gasit un loc in Cluj cu preturi bune? Mersi Sandra

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imi cumpar de pe aoro.ro pentru ca au preturi foarte bune, de la salon- Boulevard si in Polus mai este magazinul cu produse profesionale unde gasesti oferte bune uneori:) pupici

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.