Burgundy in tinutele de toamna

1 comment






Outfit:

Hat// C&A (sambata- 14 noiembrie, adica maine, gasiti -25% reducere la toate articolele cin toate magazinele C&A din tara) 
Blazer// Zara
Pants// H&M
Ankle Boots// HERE



 E cert ca nu ai cum sa dai gres cu o tinuta all black dar atunci cand mai adaugi un strop de culoare, ai asigurata cel putin o bulina alba. Si spun asta mai ales ca in sezonul rece suntem tentate sa ne orientam atentia spre culorile reci, nuante stinse, spre griuri si negru. 
 Sunt convinsa ca ai cel putin o piesa vestimentara sau un accesoriu in nuante inspirate exact din natura. O palarie visinie, verde olive, caramizie sau chiar rosie iar daca nu, e timpul sa o pui pe #wishlist

Accesoriile la fel ca si pantofii sunt menite sa dea un plus de personalitate oricarei tinute, asa ca, indrazniti sa purtati culori chiar si in sezonul rece mai ales ca marile case de moda propun chiar si pastelurile pentru toamna/iarna dar mai mult, si mix-ul cromatice indraznete. 

De fiecare data cand imi compun tinuta, prima data aleg pantofii, ei sunt punctul de pornire al tuturor tinutelor. Si bineinteles ca ii aleg in functie de momentul zilei, de cat de mult va trebui sa merg pe jos sau nu, daca ajung la un eveniment sau doar fac piata si clar am nevoie de o pereche de sneakers.

Botinele visinii cu toc si fermoare laterale mi-au atras atentia in primul rand datorita culorii si mix-ului de texturi. Designul feminin dar indraznet, le transforma intr-o pereche de botine care pot fi purtate atat intr-o tinuta de zi, cat si intr-o tinuta de seara.

Cat despre palarie, am gasit-o la C&A in Polus Center #cluj si este una dintre preferatele mele.
Apropo, maine este Ziua Modei la C&A si va puteti bucura de -25% reducere la TOATE ARTICOLELE.











Recreate my outfit// Click & Shop:




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.