Buline si Sandale aurii din piele cu accente metalice | AnaFashion.ro

7 comments




 Outfit:

 Shirt/ HERE
Jeans/ Zara 
Shoes/ HERE
Bag/ local store



 Ador tinutele cu jeansi si asta nu e o noutate si le ador mai ales daca acestea au in componenta si o camasa super chic. O pereche de tenisi, as spune cel mai probabil, insa de data aceasta am mizat pe sandalele aurii din piele, cu toc gros si accente metalice care sunt un must have si asta pentru ca sunt cu adevarat o pereche de sandale versatile. 

Nu va imaginati o pereche de sandale aurii purtate tocmai in miezul zilei, nu-i asa? Eu m-am indragostit de ele de cum le-am vazut si vreau sa va spun ca le-am cumparat online iar cea mai tare veste - le puteti personaliza exact cum doriti! Fie ca alegeti piele simpla, fie ca alegeti piele cu diferite texturi, nuante metalice sau culori puternice precum fuchsia sau rosu, sandalele pe care le cautati de ceva vreme prin magazinele din mall si nu le-ati gasit, sunt acum la un click distanta. De altfel, marimea nu este o problema, acestea incep de la 34 si se gasesc pana la marimea 40.

Sandale cu toc gros sau subtire, pantofi oxford, sandale gladiator, balerini sau platforme,mai exact - pantofi dama pe gustul fiecarei femei.





Iubim pantofii si pantofii ne iubesc pe noi, mai ales vara cand sandalele din piele devin cel mai bun prieten al picioarelor noastre! 





P.S. Eu nu am putut rezista tentatiei si mi-am comandat inca o pereche de sandale personalizate, din piele intoarsa intr-o culoare perfecta pentru vara - fuchsia. Le veti vedea in curand pe blog intr-o tinuta cu iz de vara :)









SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

7 comments:

  1. Lovely! Îmi plac tare mult înbulinații! :D

    ReplyDelete
  2. Foarte frumoasa camasa, imi place mult de tot!

    ReplyDelete
  3. must have la pretul ala?imi cumpar 3 perechi din piele la pretul ala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu stiu daca ai inteles ce scrie mai exact :) Nu m-am referit la pret, in primul rand, iar in al doilea rand sa stii ca toti pantofii ana fashion sunt din piele 100 % :)

      Delete
  4. Frumoasa camasa ! defapt toata tinuta in sine, felicitari :D

    http://www.ellens.ro

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.